Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/61

Marketing

Preinake u stanu

Majstora sam se riješila prije par dana. Prvo su mi bili majstori za krov. Nekoliko mjeseci nam je pri svakoj malo jačoj kiši curilo niz tri zida. Nismo mogli započeti s preuređenjem stana dok se ne saniraju rupe na krovu. Kad je to riješeno, mogli su i pituri prionuti svom poslu pregrađivanja dnevne sobe.



I evo, pregrada je tu, okrečena s obje strane, a tu su i klizna vrata.





Nova spavaća soba je u nježnoljubičastoj boji. S dva zida smo imali više posla. Kako je niz njih curilo s krova, bili su šareni od pruga kućnih slapova Nijagare. Pomogao je Saratoga Masker, sjajni akrilni lak u spreju. Njime smo pošpricali i prekrili mrlje. Pa onda dvaput pokrečili. Mi – muž i ja. Kad sam već kod kuće, zašto ne bih, jel. I čisto sam zadovoljna djelom.

Ono što se činilo najkompliciranijim, a to je rastavljanje i ponovno sastavljanje ormara i bračnog kreveta (jer se zbog spleta greda nisu mogli iznijeti i unijeti u komadu) – ispalo je brzo i bez problema.

Jučer smo završili spavaću sobu, a danas se prebacismo na novu dječju. Popunjavanje rupa, premještanje utičnica i pripreme za postavljanje mramoterm ploče obavljene. Sutra krečenje, prekosutra namještanje. Mlađa Potočnica već je sinoć spavala u svojoj novoj sobici, sva uzbuđena i sretna. I mi veliki jedva čekamo da se ta soba sredi. Jer je cijeli stan u neredu. No, to je cijena boljeg rasporeda i kvalitetnijeg življenja. Pa ćemo izdurati. sretan


Post je objavljen 13.02.2010. u 17:56 sati.