Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/borut

Marketing

Pokusaj pljacke u banci

Danas oko 17,30 sati, iako sam bio zadubljen u svoj posao, osjetio sam neko neuobicajeno komesanje oko sebe. Ustao sam i krenuo na donji kat poslovnice. Na prvi pogled mi je sve bilo jasno. Ulazna vrata su bila zatvorena - nitko nije smio niti unutra niti vani. Prvi salter je bio prazan, jer su radnicu koja je tamo radila odveli da se oporavi od soka, a na podu pred salterom je lezala crna najlonska vrecica! Na vrata je upravo stigao prvi policajac!



Pokusaj pljacke: Nepoznati, nemaskirani muskarac je prisao prvom salteru i zatrazio od radnice 20.000 sekela, prijeteci da njezin zivot vrijedi vise. Ona mu je pruzila 5.000 govoreci vrlo glasno da nema vise od toga u kasi i da mu ne moze dati. Ostali klijenti su to mogli cuti i jedan od njih je odmah reagirao bacivsi se na pljackasa. Oborio ga je na pod i lakse ozlijedio. Pridruzio se je cuvar banke te su pljackasa sa lisicama na rukama sproveli do straznjeg stepenista, gdje su ga preuzeli policajci!

..............

I dok se je situacija polagano smirivala, cuvar banke Mose je, ne osvrcuci se na krvave mrlje po bijeloj kosulji, objasnjavao da je sve pod kontrolom.

...............

Post je objavljen 11.02.2010. u 23:50 sati.