Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ogherbalife

Marketing

HERBALIFE SHAKE FORMULA 1

Photobucket
HERBALIFE SHAKE FORMULA 1Formula 1 je naš junak. Osmislili su je stručnjaci nutricionisti, pa svojim uravnoteženim omjerom sastojaka predstavlja optimalan obrok.
Dostupna je u četiri slasna okusa, predstavlja praktičan optimalan obrok koji se lako spravlja, posebno namijenjen ljudima koji se žele osjećati apsolutno najbolje.

sadrži protein soje, ugljikohidrate, ključne vitamine i minerale u optimalnom omjeru kako bi se organizam nahranio u okviru programa kontrole težine ili optimalne prehrane, a sve to na biljnoj bazi i potpuno prirodno.

Ukusni shake se pripravlja na način da se dvije mjerne žlice praha dodaju u 2,5 dl tekućine po želji, a to je najčešće gusti sok ili poluobrano mlijeko. Tako spravljen napitak ima samo 220 kalorija, a prepun je minerala i vitamina koji su potrebni za dnevni unos u organizam, te sadrži proteine soje i ugljikohidrate koji daju energiju i osjećaj sitosti.

Herbalife shake formulu 1 možemo koristiti u okviru programa zdravog mršavljenja i to na način da dva dnevna obroka zamjenimo ukusnim shakeom, a jedan obrok bude klasičan. Obzirom na nisku kaloričnost ovog napitka zagarantiran je uspjeh kod mršavljenja, a da pritom neće doći do pada imuniteta jer je ovakav obrok prepun minerala i vitamina. Uz ovakav program uputno je uzimati bar 2 litre vode dnevno.

Ukoliko nemamo problem sa težinom onda je napitak od formule 1 idealno uzimati za doručak, jer pažljivo izbalansirani biljni sastojci daju organizmu sve potrebne minerale, vitamine i ugljikohidrate koji su potrebni za jedan dan. Ovakav doručak se preporuča svima jer je izuzetno zdrav i bogat svim potrebnim sastojcima za normalno funkcioniranje organizma. Zbog ovih činjenica kao i zbog jednostavnosti pripreme ovakav napitak često nazivamo idealan doručak.



Post je objavljen 07.02.2010. u 17:48 sati.