Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tinolovka

Marketing

FOTO: Pomoći djeci za čovjeka većeg blagoslova nema..

Fotke snimljene u Klaićevoj u Zagrebu prilikom jednog od posjeta Jadranke Kosor...Fotografije su doista potresne, zaista ljude to može duboko pogoditi, no ipak nisu toliko " dobre ", toliko bitne, kao primjerice, hrpa snjega...To je ipak vrhunac, drugim riječima, ljudski život danas, u ova turbulentna vremena moralnih nakaza, što samo govori o tome kako u vrijeme nakaradnih ideologija i isto takvih pacifista koji se na zagrebačkim trgovima zaključavaju u kaveze, gdje im je naravno i mjesto, nema nikakvu vrijednost, nažalost..

Predsjednica Vlada, Jadranka Kosor, inače je stalna pokroviteljica a Odjela za onkologiju Klinike za dječje bolesti Zagreb u Klaićevoj ulici, stoga su njeni redoviti posjeti tom Odjelu te redovito posjećuje mališane u bolnici.
.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Vjerujemo da nije potrebno suviše govoriti, riječi više nisu dovoljne, potrebna su prije svega djela, riječi je ionako bilo previše, a bez konkretnog učinka...Gdje je Klaićeva bolnica, kako pomoći, te što konkretno treba učiniti, većini dobronamjernih ljudi je poznato.
Onim drugima? Za njih je, a pogotovo za djecu, najbolje da Klaićevu bolnicu i slične ustanove, u kojima se odvija neravnopravna i potresna bitka za život, preskoče...

------------------------

Ovih nekoliko postova, koje prije konačnog svršetka bloga ( prisilnog ) objavljujem, tek su postovi za koje osjećem određenu potrebu i dužnost ih objaviti, ujedno stoga su mi i najvažniji, zadnji pak post na ovom blogu biti će ipak u stilu i onakav kakav treba da bude, odnosno dok ne prikupim podatake o svojevrsnom virtualnom usponu, svojevrsnog urednika i donedavno većinskog, a sada tek manjinskog, vlasnika određenog blog servisa....


Post je objavljen 24.01.2010. u 02:23 sati.