Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/troublemakericaaa

Marketing

...To be dancing with you tonight,said I`m done with these fanthasies,what I got is my sanity...

Photobucket

,,Nikad se nije prodavao za novac i blagostanje,nikad ženama ili moćnicima,te je stotinu puta odbacio i odbio ono što bi u očima cijelog svijeta njemu bila prednost i sreća,ne bi li time sačuvao svoju slobodu.Nije mu bilo mrže i užasnije predodžbe od one da bi morao obnašati neku dužnost,pridržavati se nekog dnevnog i godišnjeg rasporeda,biti drugima poslušan."-Stepski vuk,Hermann Hesse

Photobucket

Volim kada krene loše,volim neizvjesnost i postavljanje novih ciljeva.Volim kada dobijem inspiraciju,a ona mi dođe kada se tegobe namnože oko mene.
"Ja bolju osobu od njega nisam upoznala,stvarno je dobar...Jako"...Ovakvih i sličnih izjava sam se naslušala (a i još ih slušam) već duže vrijeme.Svatko ima standard nečega,tako i "dobre osobe"...Ali što više slušam,to više shvaćam da neki standarde ni nemaju...Je li dobra osoba koja ti podilazi,veliča tvoje neuspjehe i uvijek iz njenih usta izlazi ono što točno ti želiš čuti? Vjerojatno mi je zato neki dan bilo upućeno da se ja zapitam,jer ja toliko "njih" ne mogu shvatiti.Normalno da ne mogu,niti ikada hoću...A tko su to "oni"? Mladi ljudi,kao vi i ja...Okruženi ste njima vjerojatno svaki dan,oni su vam prijatelji,poznanici,kolege,braća/sestre.Ja imam kriterij "dobre" osobe,koji očito nije ni njihov u stvarnosti,no u nekoj teoriji i pustoj priči jest-iskrena,spremna pomoći,direktna.Čim preskočiš sve laži,i počne kliziti istina,tada odmah "drvlje i kamenje" na tebe.Pretpostavimo da su vaši prijatelji barem po vašem kriteriju "dobre" osobe...Htjeli bi od njih čuti istinu zar ne? Ili...? Želite laži,podilaženja? Veličanja vaše iznimne ljepote,pameti i nadarenosti? Preskakanje vaših mana koje su počele se ticati čak i drugih osoba oko vas,i više nisu "problem" vas samih?

Photobucket

Pun stomak leptira.Zapiši što god ti padne na pamet.Gledaj,osvrni se,poduzmi,djeluj,odmah...SADA ! Voli,ljubi,plači,vrišti,veseli se...Pokaži da možeš,pokaži da postojiš.
Mnogi pogriješe kada počnu zanemarivati sebe,i počnu tražiti sreću za druge.Zašto? Sve je lijepo,spremna sam učiti...Spremna sam voljeti,spremna sam se otvoriti i ponuditi sebe.Uvijek nastavljam...

Photobucket

Nikada neću znati prestati. :)


Photobucket
(nadam se da se vidimo na koncertu...Premišljala sam se oko odlaska,no...Ne mogu protiv sebe,možda doživim Metallicu samo jednom u životu.)
Post je objavljen 17.01.2010. u 21:43 sati.