Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/kudtomislavda

Marketing

Lijepom našom Donji Andrijevci

U zadnja dva tjedna su se po seoskim, a i širim, kuloarima širile priče o snimanju ovog glazbeno-scenskog spektakla, no tek je danas stigla konačna, službena potvrda istog.
Dakle, u srijedu 20. siječnja 2010. godine će se u Donjim Andrijevcima, u školsko-športskoj dvorani OŠ «Viktor Car Emin» održati javno snimanje televizijske emisije «Lijepom našom», u organizaciji Općine Donji Andrijevci, a pod pokroviteljstvom Brodsko-posavske županije. Osim domaćina, Kud-a «Tomislav», moći ćete pogledati i:
Folklorni ansambl Broda,
Kud «Kolo» iz Donje Bebrine,
Kud «Ravnica» iz Starih Perkovaca,
MPS «Starotopoljani» iz Starog Topolja
Tamburaški sastavi:
«Pannonia Band»( ex «Ićini Bećari»)
«Satir», «Svirci», «Bekrije», «Berde Band», «Zdenac», «Slavonia Band», «Slavonski Dukati», «Slavonske Lole», «Šokci za 5», «8. regimenta», «Seletkovići» te solisti Šima Jovanovac, Miroslav Škoro, Stjepan Jeršek Štef, Vlatka Kopić Tena i drugi.
Voditelj programa je Branko Uvodić.
Snimanje počinje u 19 h a ulaz će biti 20 kn.
Ulaznice će se moći naći u pretprodaji od ponedjeljka u svim Andrijevačkim kafićima, te na nekoliko mjesta u Slavonskom Brodu i Đakovu. Detaljnije informacije će se uskoro moći čuti i na Radio Slavoniji.
Ovo je nesvakidašnji događaj za naše selo, a tako i velika odgovornost. Pred kudovcima i ostalim udrugama našeg sela je malo vremena i puno posla, no s veseljem vas očekujemo i računamo na vašu podršku i glasni pljesak. pjeva
Dođite i uživajte!thumbup


Post je objavljen 13.01.2010. u 13:21 sati.