Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/toni1212

Marketing

PETNAESTI TJEDAN

Prošao je još jedan tjedan.Ovaj tjedan nismo išli u školu .Obadvoje smo jako kašljali i bolilo nas grlo,pa smo dobili antibiotik i evo nas sada puno bolje.Naj sretniji je što nije morao ustajati.Voli naveče dugo sjediti,a ujutro bi duže spavao.Sretan je i jedva čeka Božić.Sada mu je i tata na godišnjem,pa sreći nema kraja.Ostavila sam ga i ova tri dana kod kuće jer je bilo hladno/jučer/ a razrednik je rekao neka ostane a u srijedu da dođemo po knjižicu,tako da ipak ide sutra.Jedino nam fale moja unučad jer smo rekli da ne dolaze dok tako kašljemo.I sada ga brine hoće li pod borom biti i njima poklon?Kao i svi pripremamo se za nadolazeći Božić,jedan od najdražih blagdana.Sada će biti gužve u kući.Ono što moj sin voli.Skupljanje obitelji.Kod nas je drugi dan Božiča velika gužva.Tada imamo puno gosti jer to je moj dan.Eto toliko za sada.
Neka vam Badnja noć izbriše sve što želite zaboraviti,a Božično jutro pod borom osvijetli poklon ispleten od zdravlja,sreće,mira i ljubavi,SRETAN VAM BOŽIĆ SVIMA!
Evo malih čestitki koje sve upućujem vama a vi drugima možete isto.
*Bog je poslao Sina da donese mir,oproštenje,blagoslov i ljubav!Ja šaljem čestitku sa istom željom.Neka se rodi Isus u tvom srcu i srcima svih tvojih!Sretan Božić!
*Sory,saonice su mi koma,sob mi je high,zato ti nisam upala niz dimnjak znaj.Pukla mi je s darovima vreća,ali ti ipak želim best Chrismas i nek te prati sreća!
*Neka Božja svjetlost obasja tvoju dušu i ispuni je najljepšim osjećajima i neka ti podari ono što nemaš,a želiš,a sačuva ono što imaš a voliš.Sretan Božić!
*Poruka ova zrakom juri,jer joj se opasno žuri!Da ponese vama sve najljepše želje i ove naše riječi,koje vam SRETAN BOŽIĆ žele!
*U noći Isusova rođenja nek život vaš obasja zvijezda jedna,Nek vas anđela osmijeh kroz cijeli život prati.Neka ova čestitka i do vaših srca svrati-ČESTIT BOŽIĆ!!
*Kad ponoćna zvona zazvone i Isus se rodi u domu tvome,neka vam ljubav,zdravlje i sreća od Božića ovog bude još veća!SRETAN BOŽIĆ!
*Dobri dome Božić stiže,dragom Bogu da smo bliže:da te grijevatra sveta,da ti sreća kućom šeta,da Krist sveti kolo vodi,neka se Isus rodi.SRETAN BOŽIĆ!
*Neka u vašim srcima zavlada DUH BOŽIĆA-mir,SRCE BOŽIĆA-ljubav,RADOST BOŽIĆA-nada!SRETAN BOŽIĆ!
*Za ovaj Božić ti želim LJUBAV-dovoljno da je podjeliš s drugima,SREĆE-da je osjetiš u sebi i ljudima,NADE-ne samo za sutra i danas,nego za zauvijek!
*Nije Božić čestitka ni darovi skupo,već nešto što se ne kupi...To je molitva i blagoslov od Boga da svatko još voli bližnjega svoga.SRETAN BOŽIĆ!
*Nema snijega al bijelina je u duši.Nek toplina Božića sve zidove sruši.Nek se pomire sva srca u kojima nemira ima,rodio se ISUS KRIST,SRETAN BOŽIĆ svima!
*Samo otvoreno srce prima ljubav.Samo otvorene ruke primaju dar.Samo otvoren um prima mudrost,a samo naj draže osobe primaju ovu čestitku-SRETAN BOŽIĆ!
*Badnjak se loži,vatra se plamti,zdravlje i sreća neka vas prati.Neka vam svako novo sutra bude na radost Badnjeg jutra,a i SRETAN vam BOŽIĆ sutra!
Šaljem vam stihove umotane snijegom,šaljem vam najljepše želje u ovom danu okupanom ljepotom.Sretan vam svaki dan ,a radost i sreća doći će kao san.
SRETAN I BLAGOSLOVLJEN BOŽIĆ SVIMA!

Post je objavljen 22.12.2009. u 07:33 sati.