Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bbb-jarun

Marketing

Boysi na dolcu

Oko dvije do tri tisuće navijača Dinama okupili su se na Dolcu gdje je bilo organizirano praćenje uživo utakmice Dinama i Temišvara na velikom platnu...

Bad Blue Boysi su se prije dolaska na Dolac, na ulazu u Gornji grad pomolili za uspjeh u Europi, a idelani scenarij, koji se na njihovu žalost nije ostvario, uključivao je nastavak hodočašća do Maksimira.

Boysi su se maksimalno mobilizirali za "pripremu zimnice", kako su napisali na plakatima kojima su oblijepili Zagreb, pa su od Kamenitih vrata do Dolca rame uz rame marširali predstavnici svih pomirenih frakcija - Kluba navijača, Udruge navijača i "No profita".

Navijački prijenos utakmice Dinama i Temišvara pokazao se punim pogotkom; video zid bio je spreman puno prije utakmice, transparenti su također ranije postavljeni i Dolac je pred sam početak utakmice bio pun navijača.


"Trbuh grada" večeras je bio i njegovo "grlo i dlan", nakon što su se rijeke navijača, dobrano stimulirane alkoholom, iz okolnjih kafića u Tkalčićevoj ulici spustile na centralnu gradsku tržnicu.

Na fasade zgrada postavljeni su transparenti, a dominantno mjesto zauzimao je onaj s porukom "Daj mi samo pobjede".

Iako je već nakon prvog poluvremena i vodstva Anderlechta u Amsterdamu od 3:0, bilo jasno kako Dinamo po tko zna koji put ispada iz Europe, navijače to nije smetalo - njih oko dvije tisuće na punom Dolcu nije prestajalo s navijanjem, dok je centar grada obasjavan desecima "bengalki".

Pola sata nakon kraja utakmice, najuporniji među navijačima i dalje su navijali na tržnici i ispucavali zadnje dijelove pirotehničkog arsenala, dok se najveći broj njih bez incidenata počeo razilaziti.


Slike sa Dolca
Slike sa Dolca 2

Post je objavljen 18.12.2009. u 00:31 sati.