Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/blog-by-vito

Marketing

Evo da nesto napisem...

Evo nije me dogo bilo ali sam se ipak vratio...malo cu pisati jos neke zanimljivosti...

Pisat cu o NLO-u

Nedavno je u javnost procurila snimka na kojoj se jasno vide američki borbeni zrakoplov F-18 i nepoznata letjelica, za koju se vjeruje da je NLO. Poznavatelji NLO pojava vjeruju kako je ovo još samo jedan dokaz da vlade znaju puno više nego što priznaju.


Misteriozna letjelica, koja uopće nije izgledala zastrašujuće, viđena je na nebu iznad SAD-a dok su njihovi supersonični lovci F18 patrolirali zračnim prostorom. Spomenuti avion bio je na vježbi kad je uočio NLO letjelicu u obliku trokuta kako putuje velikom brzinom.No, umjesto da upotrijebi silu i zapuca na tu nepoznatu letjelicu, koja je oštetila njihov zračni prostor (što je uobičajen postupak), pilot je preletio oko nje, dobro je pogledao i zaobišao je. Nakon toga je NLO nestao s vidika.

Neki tvrde kako ove snimke dokazuju kako izvanzemaljci zaista postoje, dok drugi tvrde kako je sigurno riječ o nekoj novoj hi-tech igrački, poput onih koje se testiraju u američkoj bazi s predznakom top secret kodnog naziva Područje 51 o kojem sam vam vec govorio prije. (area 51)

No, jedan od dobro upućenih izvora u ovaj nesvakidašnji događaj, koji je želio ostati anoniman, rekao je: "Konfiguracija i sam izgled letjelice su nešto što nikada u životu nisam vidio. No, letjelica je koristila zapaljivo gorivo, pa mislim kako je riječ o nekom prototipu."

Vlada je pokušala sakriti i zataškati ovaj susret i to sve govori. Ovakvih susreta zasigurno ima puno, no dosad je jako malo snimaka procurilo van.

KOMENTIRAJTE NESTO MOLIM VAS I RECITE STO BI VI ZELJELI DA NAPISEM U SLJEDECEM POSTU...

I ako zelite banner jos ih radim samo narucite kakav...i gotov je za najvise tjedan dana...

by Vito

Post je objavljen 16.12.2009. u 18:16 sati.