,bbb-jarun.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/bbb-jarun

Marketing

Dinamo raskida ugovore s Cufreom i Papom wave

Image and video hosting by TinyPic
Dinamo će raskinuti ugovore s Cufreom, Papadopoulosom te Glavinom, odlučio je Izvršni odbor kluba iz Maksimirske

Dimitrios Papadopoulos i Leandro Cufre broje posljednje dane u Zagrebu. Perverzno pojačanje, kako ga je nazvao Zdravko Mamić, Papadopoulos je prošlog ljeta stigao u Zagreb, najavljen kao netko tko će dignuti klub u visine. Nažalost, svoj unosan ugovor Grk nije opravdao, kao ni Argentinac Leandro Cufre koji je nakon dužeg natezanja ipak stigao u Dinamo, istina, ne na samom početku sezone.

Svi hrvatski mediji pisali su kako u Dinamu razmišljaju da se zahvale dotičnom dvojcu, pa je bilo jasno da se samo čeka trenutak kada će i klupske strukture to potvrditi. Tako je u ponedjeljak, samo nekoliko dana pred bitnu utakmicu s Temišvarom, održan sastanak Izvršnog odbora kluba na kojem je dogovoreno da se pokušaju raskinuti ugovori s Papadopoulosom i Cufreom, ali i s Glavinom, koji je došao na posudbu iz ukrajinske Vorskle Poltave.

I dok će s Glavinom najlakše naći zajednički jezik, Papadopoulos i Cufre se sigurno neće tek tako odreći svojih primanja. S Cufreom je možda lakša situacija jer ima nekih ponuda iz Italije, no grčki internacionalac nema ponuda i zasigurno se neće odreći tisuća i tisuća eura, koliko ima zagarantirano ugovorom s 'modrima'.


Post je objavljen 15.12.2009. u 12:26 sati.