Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/rukica

Marketing

Što kažu djeca?

Pogledajte što možete doživjeti od djevojčica iz 8.razreda kada im javite da zbog snijega ne možete izaći na cestu jer morate voziti 20 kilometara po neočišćenoj cesti u kombiju sa zadnjom vučom. Za one koji ne znaju to je slijetanje u prvi kanal. No, još bolje je ono što kažu djevojke koje bez javljanja ne dođu na utakmicu, koje za vrijeme treninga nikada ne možete smiriti, koje nikada ne rade što kažete, već rade što hoće. I ono što vam kažu preko telefona, a stariji ste 30 godina od njih, ne mogu vam pokazati. Ali ono što vam napišu putem interneta sve govori. Radi se o trima djevojkama iz Odbojkaškog kluba Bizovac

BRAVO SVIMA KOJI DIJELE NJIHOVO MIŠLJENJE

I to je vama opet o.k.a mi se i trudimo i dajemo sve od sebe ali vi to ne vidite,ali uvijek vidite kad pogrjesimo...ja stvarno nemam nista protiu Nele ali ja si nemogu dopustiti da se dere na mene i da mi pametuje jer mi smo na treningu da nesto naucimo a ne da odma budemo profesionalci ali pored nekih opoba to se ne moze...treneru zao mi je ali ovo nema smisla...shvacm da se nemogu ljutiti kad mi kazu da sam pogrjesila ali kad niko ne gleda svoje pogrjeske sve one vide samo nas!
…………
treneru mi se s uama nismo svadali niti smo vas napadali...ali isto tako vi znate da je danas trening u 19 h a vi ste javili u pola19. ..i niste svima javili jer ru neki dolazili na trening a nisu ni znali da ga nema...ovo je ovako ispalo jer je doslo vrijeme da i mi dodemmn do rjeci...sve je treneru bilo o.k.dok nije dosla ova cura iz os.od kad je ona dosla razmisljam da li da dodem na trenimg ili ne...shvacam da je starija ali cekaj malo pa di ona meni moze reci da ce ona meni usi izvuci...pa to treneru nema smisla vi pola toga ne vidite ...isto tako jer meni vrjedi dolaziti na trening kad ja idem servirati i dode mi cura i uzme loptu iz ruke...pa to treneru nema smisla...zato nam je takav trening...a sto se tice svepa vec2 god.treniram i niti jedan trening nisam propustila niti jednu utakmicu iako sam dvije utajmice sjedila na klupi da bi vi sutra dam to sue drukcije prepricali... i nije mi problem dolaziti na treninge...ali i kad pogledamo malo mi vama placamo60 kn.mjesecno a nemamo ni obicne hlacice
…………
vi da ste pravi trener vi bi trenirali s nama,ako pogrijesimo stali bi pokraj nas i pokazali bi na.m.moj tata ima 41 godinu,pa trenira JOS tezi sport nogomet i kada imaju trening skine se i trenira sa igracima..a mladji je godinu danna..necu vise komentirat..da ne kazete da sam razmazeno deristee.
…………..
ma necu se svadati s vama ali marta je s kraja bizovca dosla i nije znala da nema treninga... valjda ce vam sada biti bolje bez nas ...i sto se tice toga u svakom sportu ima prijevoz i kad trener ne moze vozitie voze roditelji ali im se plati...a vi nikada niste bili na nasoj strani,i u tome vam puno hvala!!!
…………..
Pa cekajte malo to nije razlog da se ona dere na mene...i ispricala sam joj se poslije...ali vi to sve meni govorite ko da sam ja tu glavni krivac ya sve....Joj treneru kako i biti sportas kad cjelo vrijeme sprinatamo i trpimo vasa prigovaranja...necu se svadati ali niste u pravu...nije mi problem dati 60 kn...ali ja vidim da je vama vaznije da odpadne nas5 igracica nego 1.
......
..suPp..

Post je objavljen 15.12.2009. u 08:58 sati.