Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bbb-jarun

Marketing

'Zabit ću gol Anderlechtu i postati najpopularniji Srbin u Zagrebu!'

Kakvo puštanje? Ja ne bih pustio utakmicu niti vlastitom bratu! Ako istrčim u udarnom sastavu, pokušat ću postići što više golova, zaviti Anderlecht u crno - kaže Pantelić

U Maksimiru je, logično, sve podređeno utakmici s Temišvarom. Jurčić sprema momčad za ogled koji bi je, kao i njega zajedno s njom, mogao gurnuti u povijesne almanahe. Međutim, šteta je što Modri ne odlučjuju sami o svojoj sudbini. Trebat će im pomoć Ajaxa koji u Amsterdamu mora pobijediti Anderlecht.
Kopljanici su u petak pobijedili NEC Nijmegen sa 3:0, dokazali svoju odličnu formu.

Nama se pak javio odlični napadač Jolove momčadi i srpske reprezentacije, Marko Pantelić.
- U jako smo dobroj formi. Zaista igramo odlično i ne vidim da bi netko mogao zaustaviti našu pobjedničku seriju - kazao nam je rasploženi Pantelić.
Objasnili smo srpskom napadaču s koliko pozornosti poklonici Dinama očekuju tu utakmicu u Amsterdamu vjerujući da će Ajax pobjedom pomoći Dinamu.
- Koliko znam, Dinamo mora pobijediti Temišvar. Mi ćemo napraviti sve da pobijedimo Anderlecht. Izvukli su nam se u prvoj utakmici, to im više nećemo dozvoliti. Baš ih želimo pobijediti.

Znate kako to obični ide. Mnogi u Zagrebu smnatraju da Ajax baš i neće igrati svom silinom i motivom, s obzirom da je već osigurao nastavak natjecanja u Europskoj ligi. Hoće li biti dovoljno motiva?
- Kako me to uopće možete i pitati? Ajax je veliki klub, legendarni europski klub. U svakoj, baš u svakoj utakmici želimo pobijediti, igramo ne samo profesionalno, već i prepuni motiva za dokazivanjem. Nema nikakve veze što smo osigurali proljeće u Europskoj ligi, mi želimo naše navijače učiniti sretnima, želimo da se pjesmom odu s Amstardam Arene. Što mislite, bi li oni bili sretni da ne pobijedimo Anderlecht?

Naravno da mi ne sumnjamo u Ajaxovu angažiranost, ali na prostorima s kojih dolazite i vi obično se sumnja u neke namještaljke, puštanje suparniku kad tebi ne treba?
- Kakvo puštanje? Ja ne bih pustio utakmicu niti vlastitom bratu! Ako istrčim u udarnom sastavu, pokušat ću postići što više golova, zaviti Anderlecht u crno. Takav sam uvijek, i u dresu Ajaxa i onom srpske reprezentacije. Uostalom, u ovom nogometnom svijetu u Nizozemskoj riječ “puštanje” ne postoji u riječniku.

Ako zabijete gol, i Ajax pobijedi, bit ćete sigurno najpopularniji srpski nogometaš u Zagrebu.
- Ajde, neka budem! Ali ja ću pokušati zabiti gol za Ajax, za svoj klub, za sebe.


Post je objavljen 13.12.2009. u 11:31 sati.