Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bbb-jarun

Marketing

Najava: Međimurje dočekuje Dinamo

Nogometna sezona u Međimurju završava spektakularnom utakmicom. Kad je hrvatski klupski nogomet u pitanju nema zanimljivijeg gosta u Međimurju nego je to Dinamo. U pitanju je posljednja utakmica I. HNL ove jeseni, dvoboj između Međimurja i Dinama igra se s početkom u 15 sati na SRC Mladost Čakovec.

Zagrebački modri trenutačno su daleko najatraktivniji klupski sastav u Hrvatskoj, stoga je uz njihovu popularnost koju uživaju u Međimurju, njihovo gostovanje u prvenstvenoj utakmici koja je još k tome kako za njih, tako i za Međimurje super-važna prava nogometna poslastica.

Trener Međimurja Srećko Bogdan uoči utakmice ima određenih problema oko sastava, ali najvažnije je da će imati kompletnu obranu. U utakmici protiv Dinama nema se što izgubiti...

- Mi možemo samo dobiti. Dinamo je motiv sam po sebi, tako da će igrači sigurno ići 120 posto. Imamo određenih problema što se tiče igre prema naprijed jer ne mogu računati na Golubovića, našeg najboljeg strijelca i ozlijeđenog Žuljevića, nema niti Aganovića, ali mislim da imamo dobre zamjene za njih. U napadu će zaigrati Vuka, a umjesto Žuljevića još se dvoumim, vjerojatno Pintarić ili Plantić. Malo je čudno što Bogdan izgleda neće u prvi sastav postaviti Kovača, koji je pokazao nekoliko odličnih igara, ali prvih 11 Čeči će izdiktirati tek pred utakmicu.

S druge strane, trener Kruno Jurčić standardno od svojih igrača traži ozbiljnost i pravi pristup: - Utakmica s Međimurjem neće biti laka, ali želimo završiti polusezonu pobjedom i tako učvrstiti prvo mjesto na tablici", veli trener dan prije utakmice. Naravno, igrači su psihički i fizički umorni nakon velike pobjede u Europskoj ligi: Igrači su potrošeni što je normalna stvar, ali čeka nas uigrana ekipa protiv koje se moramo postaviti na pravi način.

Upitni Mandžukić i Kovač

Ponavljanja loše predstave iz Pule - neće biti: - Nadam se da smo izvukli pouke iz te utakmice gdje smo vidjeli kako imamo dosta problema i još se više trošimo u utakmici u koju ne uđemo na pravi način." Uz standardne izostanke, Dinamo opet ima problema s ozljedama Kovača i Mandžukića: "Robert opet ima problema s leđima, a Mandžukić je već mjesec dana pod blokadom i vidjet ću s liječnicima što će biti s njima, rekao je Jurčić uz dodatak kako niti Sivonjić nije spreman.

Prognoza vremena odlična

Svi uvjeti za veliku nogometnu predstavu su ispunjeni. Teren glavnog stadiona SRC Mladost je u odličnom stanju, prognoza vremena je idealna (temperatura oko 7-8 Celzijusa), s malo sunca i nešto više oblaka, ali neće biti nikakvih padalina. Iz NK Međimurja upozoravaju da ulaznica za utakmicu još ima za sve tribine, ali vrata stadiona se otvaraju već u 13, pa pozivaju sve da dođu što prije i zauzmu svoje pozicije. Očekuje se i veliki navijači dvoboj, jer domaći Anđeli, neće se samo tako dati Bad Blue Boysima koji su najavljeni u velikom broju.

Mogući sastavi:

Dinamo: Butina - Etto, Lovren, Barbarić, Cufre - Vrdoljak, Badelj, Ibanez, Tomečak - Kramarić, Slepička.

Međimurje: Banović - Georgievski, Amauri, Andre, Melnjak - Darmopil, Plantić, Lima, Eliomar, Pintarić - Vuka.


Post je objavljen 06.12.2009. u 14:32 sati.