Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slijedime

Marketing

MILOSRDAN JE I MILOSTIV GOSPODIN!

Svaki dan u našem životu Gospodin nas obilno dariva i čini velika djela. A mi slijepi i nezahvalni. No, Bog nas ne kažnjava, nego po svojoj milosti i neizmjernoj ljubavi nastavlja činiti velika i čudesna djela u našim životima. Mnoge moje osobne molitve Bog je uslišao i duboko vjerujem u Njegovu moć i zaštitu. No, još više vjerujem u moć molitve drugih ljudi za naše potrebe. Imam svjedočanstvo za to.

Mojoj sestri Jadranki, koja živi i radi u Austriji, prije godinu dana dijagnosticiran je tumor na glasnicama. Ona ima četrdeset i dvije godine, muža i troje djece. Doktori su oklijevali s odlukom za operaciju bojeći se da će ostati bez glasa i utvrđujući da je tumor dobroćudan. Međutim tumor se povećavao i operacija se morala izvršiti. Još od samog zakazivanja operacije preporučila sam fra Nikoli i molitvenoj zajednici, svoju sestru i njenu obitelj da hrabro to izdrže i prihvate sve ishode.

Pred samu operaciju koja je bila 4. studenoga 2009. godine ponovno sam je preporučila u molitve. Na molitvenom susretu 25. listopada 2009. okupilo se i dosta članova naše uže i šire obitelji koji su također molili za nju. Operacija je bila duga i teška, ali uspješna. Moja sestra može pričati. Već se dobro oporavila i rana joj je zarasla. Svi smo sretni i zahvalni svemogućem Bogu. Hvala Bogu, fra Nikoli, molitvenoj zajednici i svima koji su molili za nju!

Hvala i slava Bogu!


Bez Tebe, Bože

Hodala bih ovim svijetom,
ali ne bih živjela.
Smijeh bi bio na licu,
ali ne bi bilo radosti u srcu.
Suze bi tekle, prestale ne bi,
da nisam našla utjehu u Tebi.
Hvala Ti, Bože,
što živim!
Samo jedno Te molim,
da sretno stignem do cilja,
do TEBE!!!


Ljuba



Post je objavljen 04.12.2009. u 16:19 sati.