Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/drinica

Marketing

1. petak i nova uplata za Kristov Stol

Image Hosted by ImageShack.us

Dragi moji,
zahvaljujem svima na velikodušnom uključenju u akciju Kristov Stol, i vašim uplatama za prehranu siromašne indijanske dječice, u centru s. Lenke!

Kristov Stol i Svjetlo Europe

Može se reći da akcija sve više zaživljava, i tako nakon prošlomjesečnih uplaćenih 125 dolara, sada već imamo i uplate iz Poljske, i uz sve vas druge, drage donatore, ovaj mjesec posebno ističemo najvećeg donatora - obitelj Pekas, te smo upravo uspjeli na račun s. Lenke prebaciti novih 550 dolara!

Uz dodatni poticaj i drugima da se uključe...Trebamo svega 100 donatora, koji su voljni jednokratnim uplatama, ili trajnim nalogom od samo 100 kn mjesečno, sudjelovati u pomoći za prehranu 100 indijanske dječice s. Lenke!

Sto, dvjesto, tristo...Kristo! Kristov Stol!!!

Image Hosted by ImageShack.us

Uključiti se možete, i saznati i sve detalje o akciji, na našoj sutrašnjoj tribini i Duhovnoj obnovi Svjetla Europe, ovaj vikend u Palmotićevoj!

Image Hosted by ImageShack.us

A ja upravo žurim o projektu pričati svojim bivšim kolegama iz PBZ-a, koje ću sretati, na Duhovnoj obnovi u Banci u 17h.

Kako je bilo na jutrošnjoj prezanimljivoj tribini o Padu komunizma i susretu uživo s povijesnom osobom Lecha Walese, strpite se do navečer!

Post je objavljen 04.12.2009. u 16:03 sati.