Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kk-posusje

Marketing

KK Posušje-KK Brotnjo 69-73

Pred nešto više od 400 gledatelja derbi polusezone je ispunio sva očekivanja. Napeta i neizvijesna utakmica gdje je pitanje pobijednika bilo upitno do samoga kraja, sudar dvije odlične momčadi vođene od strane dvaju kvalitetnih trenera, ono je što košarkaška publika Hrcegovine zasigurno želi gledati što više. Na žalost po našu publiku prednost je ovaj put bila na strani gostiju iz Čitluka, mada je moglo biti i drugačije. U utakmicu u kojoj smo bolje ušli od gostiju gdje smo poveli sa 9-2 , problemi su nastali u drugoj četvrtini gdje smo dali samo šest koševa. Gosti iz Čitluka su odlično iskoristoli pad koncetracije naše momčadi, te vođeni sa bivšim Posuškim prvotimcima (Brečić,Planinić) otišli na odmor sa +10. U nastavku su se naši dečki vratili u utakmicu te vođeni sa Hrvatskim reprezantivcima Ramljakom i Čuturom poravnavaju rezultat na 41-41. U posljednoj četvrtini usljedila je istinska borba pod koševima gdje su jedni i drugi davali sve od sebe. U tim trenutcima se najviše istaknuo mladi Ivan Begić koji je u zadnjoj četvrtini ubacio deset poena a moramo i spomenuti da je odigrao svih četrdeset minuta pod temperaturom, na vlastitu odgovornost i traženje. Isto tako valja reći da smo 21 sekundu prije kraja pri rezultatu 69-71 imali napad koji nismo iskoristili. Ipak nemamo za čim žaliti naša omladina je odigrala vrhunsku utakmicu protiv jake momčadi te pokazali da nam je sa potpuno domaćom momčadi mjesto u vrhu BH-košarke. Što se Brotnja tiče revanš je idući utorak kada opet u Posušju igramo finale Kupa Herceg-Bosne.

Posušje:Gradska sportska dvorana. Gledatelja 450. Posušje-Brotnjo 69-73. Po četvrtinama (19:17, 6:18, 23:17, 21:21 ). Suci: Okuka, Nenadić (oba Kiseljak), Kajan (Mostar)

Posušje; Rezo(13), A.Ramljak, Čutura (13), Kevilj, Begić(12), M.Ramljak(18), Mustapić(10), Vranješ, Leko (2), Penava, Širić
Tener: Robert Jurišić

Brotnjo; Božić, Grbenac(2), Rudin(5), Brečić(8), Ćorić, Buntić(3), Doko, Kordić, Buhač(13), Planinić(15), Bevanda(2), Lesko(25)
Trener: Nediljko Zelenika


Post je objavljen 29.11.2009. u 12:06 sati.