Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/fanny7

Marketing

NOVA-STARA ZABAVA...

Dragi moji, nisam baš vrijedna na blogu yes ...
Nema posebnog razloga za to, jednostavno sam se nekako zasitila buljenja u monitor. Nije samo blog u pitanju, nego i sve ostale blagodati net-a.
Svakodnevno pogledam poštu i tu negdje sve završava...
Već nekoliko tjedana, slobodno vrijeme provodim u - čitanju. Ma nema tog računala koje može zamijeniti držanje knjige u ruci thumbup.

Nakon "Tkanja života" self-help priručnika naše psihologinje Mirjane Krizmanić, koji sam progutala za jedno poslijepodne, krenula sam u avanturu. Ne kaže se badava da su strijelci avanturisti. Osobno baš i nisam sklona avanturama, ali prolaziti ih kroz štivo - baš mi dobro dođe.
Nekad sam bila manijak koji kad dohvati knjigu, ne staje do kraja. Taj luksuz si više ne mogu dopustiti, ali nešto se moralo žrtvovati. Odlučila sam se da to bude - sjedenje za kompom.

Počela sam s razvikanim "Da Vincijevim kodom". Iako sam pročitala kritike i znam što je diglo Vatikan i Crkvu na stražnje noge, trebala sam se uvjeriti u to sama.Tema - konačno se netko sjetio uloge žena u našoj duhovnoj evoluciji, pa makar i simbolično. A i nešto novo čovjek može naučiti o simbolici, anagramima i kriptologiji. A to me najviše zaintrigiralo. Uz sveprisutnu mistiku.
Usput sam odgledala ekranizaciju s Tom Hanksom i najviše me oduševila - glazba Hansa Zimmera, što se vidi u boxu lijevo.

Nekad davno, gutala sam špijunske trilere - Frederick Forsyth, John le Carre, Robert Ludlum, Johanes Mario Simmel...

A sad nešto vedrije. Tko o čemu, Fanika o talentima belj

Simpatični britanac Paul Potts, pobjednik je 2007. godine. Operni pjevač-amater, koji meni zvuči bolje od nekih razvikanih profesionalaca, npr. Jose Carrerasa, koji meni osobno, nikako ne ide pod kapu...



Što se tiće domaćih talenata s Nove TV, nekako se provlače do finala - oni, koji to nisu zaslužili. Nekako, rijetko ostajem onako - bez daha no
No, ima jedna plesna grupa, koja me osvojila, ne samo plesom, nego i idejom i maštovitošću. Kako mene, tako i žiri...

Dakle, "Atomic dance factory" - tipke...



Budite mi dobro
wave&kiss

Post je objavljen 26.11.2009. u 12:08 sati.