Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/maslinovlist

Marketing

Ekstrakt lista masline - iskustva korisnika

Osteoporoza

(ženska osoba, zemljoradnica)

Šestero djece, neprestano u poslu. Za godišnji nikad vremena. Biti bolesna – nema vremena.
Prije 12 mjeseci počeli su bolovi u leđima. Sve više je umorna, od bolova ne može spavati. Kod najmanjeg uzbuđenja dobiva po tijelu prištiće i osjeća svrbež. Ustanovljeno je da se slomio kralježak. Uzrok: osteoporoza. Morala je nositi korzet. Propisana joj je gimnastika i vodena gimnastika, a od lijekova i dodataka prehrani kalcij, vitamin D i Vosamax. Nažalost, bolovi u leđima, svrbež i nesanica nisu prošli. Uzimala je MSM, opc i spirulinu.
Potom je počela uzimati ekstrakt lista masline 3 put dnevno po tri žličice, ponekad i 3 put po 4 do 5 žličica. Počela se osjećati snažnije. Bolovi su polako popuštali, spavanje se poboljšalo. Postala je smirenija i staloženija. Nakon 4 mjeseca nastalo je općenito poboljšanje zdravstvenog stanja. Prištići i svrbež nestali su. Stabilizirala se psihički i fizički.


Sklonost alergijama i bronhijalna astma

(ženska osoba)
Poteškoće s disanjem

Uzimala je ekstrakt lista masline triput dnevno 1 žličicu te je nakon tri tjedna mogla lakše disati. Osjećala se općenito bolje.

Gnojna angina

(djevojka)

Poteškoće: Bolovi u grlu, natečene mandule, teško gutanje, gripa

Alergična na penicilin. Uzimala je dnevno 2 put po žličicu ekstrakta lista masline. Nakon tri dana nestale su poteškoće s teškim gutanjem i šlajm je nestao. Gripa i upala mandula prošle su nakon tjedan dana. nakon toga uzimala je ekstrakt lista masline još 2 tjedna za jačanje imuniteta.

Bronhijalna astma, akne

(mladić)

Poteškoće: česta upala mandula od sedme godine, na licu upalne akne.

Uzimao je ekstrakt lista masline triput dnevno po 40 kapljica. Istodobno je prao lice ekstraktom maslinova lista razrijeđenog vodom. Nakon deset dana stanje se poboljšalo. Više nije dolazilo do upala kože, a akne su nestale. Opće stanje se poboljšalo. Osjećao se vitalnije. Koristio je ekstrakt lista masline mjesec dana.

Bronhitis s kašljem

(muška osoba)

Poteškoće s disanjem i teški kašalj

Uzimao je ekstrakt lista masline triput dnevno po jednu žlicu. Nakon prvog tjedna stanje se poboljšalo. Šumovi pri disanju nestali su, a kašalj se povukao. Za stabiliziranje i jačanje imuniteta i dalje uzima ekstrakt lista masline, ali samo jednu do dvije žličice dnevno.

Visoki tlak

(ženska osoba)

Godinama patila od povišenog tlaka. Nakon nekoliko tjedana korištenja Oliblexa tlak se normalizirao. Više nema problema s hipertenzijom, ali i dalje svaki drugi mjesec uzima Oliblex dvaput dnevno po dvije žličice.


Post je objavljen 25.11.2009. u 20:26 sati.