Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/mojpassigmund

Marketing

???

da malo dopunimo priču...
21.5.2008 u ovom blogu imate slijedeće:

"...uvijek kada dolazimo u KOSSP pas se raspameti...a pogotovo kada vidi sprave za Agility i za obuku pasa spasioca...jednostavno je lud za time...a možda...kada malo dođemo do novaca...priuštim malom ludom psu tečaj Agilitya...pa da vidimo jel mu to stvarno fora, ili se samo pravi..."

E, pa kako se ta priča dalje razvijala,naš dragi genije Vam nekim čudom nije prenio. Dakle, otprilike godinu dana po ovoj najavi, genijalna dvojka je napravila veliki korak. Upisali su se na agility tečaj, i odustali nakon najviše jedne trećine. Sigmund je bio prava sramota od psa, potpuno nemotiviran, totalno zbrljana životinja. Prava tuga i žalost za gledati. Na agility tečaj se mogu upisati i neškolovani psi, najvažnija je da pas posjeduje životnu radost i energiju. Prvih par sati Sigmund je još kako tako funkcionirao, jer se izdvajao u vodljivosti s još par pasa koji su prošli iste škole kao i on, ali nakon toga, kad su i psi bez fakulteta postali dovoljno vodljivi da ne ometaju nastavu, počeo se jasno izdvajati kao uvjerljivo najslabiji polaznik i karika koja koči grupu. Nakon par takvih frustrirajućih sati, naš se Sigmund oprostio od agility karijere, ali na ovom blogu o tome nema naravno ni slova.

Poštovani publikume, iskreno Vam preporučam da NE slušate savjete ovog nadobudnog blogera, je zadnje što želite od svog psa je dobiti ono što on ima. Oči tog jadnog pesa izgledaju kao oči starog rokera sprženog LSDjem. Strašno i prestrašno. I to svako ko ga sretne skuži u trenu, samo njegov gazda živi u svom svijetu. Ne budite naivni, ne dajte se uvući u njegov svijet neuspjeha i zablude. Uništio je životinju svojom glupošću i prepotentnošću. Strašna je i pomisao da je pred psom još 7 do 8 godina života s njim i njegovom obitelji. Najbolje bi bilo da ga da na udomljavanje, iako su objektivno šanse male. U što li će tek beba izrasti bolje ni ne pomišljati.

Ako mi ne vjerujete, zaolite svog gurua da objavi nove fotke i da Vam ispriča što se događalo u silnim mjesecima otkad se ne javlja.

----------------------------------------

Nakon milju godina svratim da vidim jel se blog još vrti i naletim na komentar koji jednostavno moram objaviti...
Stvarno bi bilo loše ne istaknuti ovakvo oštro upozorenje u kojem se svima vama daje na znanje kako je čitanje ovog bloga loše i pogubno...
Svi oni koje je ovaj komentar uznemirio i zabrinuo mogu se osobno uvjeriti kako je pas...


Post je objavljen 18.11.2009. u 12:56 sati.