Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/timariteljica

Marketing

Muškarci koje zrela žena odbacuje NAKON prvog seksa

Postoji četiri glavna razloga zbog kojih zrela žena s krajnjim gađenjem odbacuje ljubavnika poslije prvoga seksa. Koji su to njegovi neoprostivi grijesi?

1. FRUSTRIRANOST
Muškarac koji je opsjednut strahom od svojih centimetara, svoje izdržljivosti i uspješnosti u seksu debelo je zaslužio je da ga odbacimo nakon prvog seksa. Zašto? Ne zbog centimetara ni minuta, nego zato što je svojim strahovanjima, malodušnostima, frustracijama i sumnjom u sebe već unaprijed ukalkulirao i prizvao svoj jadan nastup. Psiholozi taj fenomen zovu Pigmalionov efekt ili efekt samoispunjavajućega proročanstva: ono što si predviđaš, o čemu razmišljaš – to će ti se najčešće i dogoditi, i to ne zato što je sudbina okrutna prema tebi, nego zato što nesvjesno radiš na tome da ispuniš svoje proročanstvo.
Muškarac koji zna razmišljati ne grize sam sebe strahovanjem i nelagodom zbog svojih centimetara i minuta, ma kako majušni i kraćušni oni bili. Umjesto da se sažaljeva i time minira užitak i sebi i partnerici, miri se s tim što ima, prihvaća to što ima i nastoji time što ima napraviti najblje što može. Vic je baš u tome da se opusti i počne kreativno razmišljati o seksu, a ne o sebi.
2. MUTAVOST
Valjda nema gadljivije stvari na svijetu od partnera koji u krevetu usoptano zatvorenih očiju trči svoj nijemi maraton i šuti, šuti, šuti dok ne svrši, a kad svrši jedino što ima reći je pitanje: Jel ti bilo dobro? Bljak! Seks je komunikacija s partnerom, ako je samo komuniciranje sa samim sobom, onda se zove nekako drukčije. Seks s mutavim tipom je kao da zatvorenih očiju gledaš nijemi film, a neki manijak sa susjednoga sjedišta te za to vrijeme drpa.
3. ZATUCANOST
Sigurno ni jednoj normalnoj ženi ne će pasti na um ponovno se upustiti u seks s tipom koji gasi svjetlo prije odlaska u krevet i križa se svaki put kad mu predloži neku drugu pozu osim one njegove omiljene. Križa se i snebiva zbog nepristojnih riječi, a kad žena – nedaj bože – izrazi neku svoju želju, zanijemi od užasa pred njezinim griješnim riječima, mislima i njezinim nemoralom. Tip koji je pun svojih predrasuda i rob svoga odgoja ne bi smio ni razmišljati o tome da bude nečiji ljubavnik. Ako je tadicionalno odgojen trebao bi ostati u krevetu svoje zakonite žene. Međutim, ako i unatoč svemu poželi ljubavnicu, elementarna bi pristojnost i zdrav razum očekivali da svoju uzdržanost i svoje predrasude ostavi doma.
4. ZAPUŠTENOST
Ne mislim pritom samo na zapuštenost koja smrdi, ima trule zube, koru na petama i pandže na nogama. Mislim i na emocionalnu, duhovnu i intelekualnu zapuštenost... Na tipa koji kad otvori usta proizvede frazu. Na nekoga s kim se, eventualno, može voditi obavijesni razgovor...

Ukratko, zrela će žena ponovno poželjeti samo iskrenog ljubavika koji ne pokušava ostaviti dojam da je drukčiji i bolji nego što jest, koji se zna predati, opustiti sve svoje kočnice, zaboraviti sve svoje predrasude i zajedno s njom uživati u seksu. I kojemu je seks igra s partnericom, a ne samo fiziološki uvjetovana reakcija.


Post je objavljen 16.11.2009. u 08:14 sati.