Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bbb-jarun

Marketing

Kranjčar: Dinamo se treba osloniti na igrače iz vlastite škole

Image and video hosting by TinyPic
- Plavi imaju najbolju školu i sjajne mlade igrače, a Hajduk se već nekoliko godina bori samo da bi držao priključak s plavima - smatra Niko Kranjčar.
O Lihtenštajnu nitko ništa i ne pita, u reprezentaciji kažu da je to početak novog ciklusa nakon neuspjeha u kvalifikacijama, koji su valjda preboljeli.

– Nisam to prebolio i nikad neću, ni poraz od Turske na Euru niti neuspjeh u kvalifikacijama. To ostane u vama i postane dio karijere, iako život ide dalje, iako se borite sa svakodnevicom, veselite novim izazovima, no neuspjesi ostaju – otkrio je Niko Kranjčar, a jednako misli i Ognjen Vukojević:

– Nije to klub za koji stalno igrate utakmice, SP je ipak svake četiri godine.

Niko je zadovoljan u Tottenhamu, vjeruje da njegov, Modrićev i Ćorlukin klub može do Lige prvaka.

– To nam je cilj, a od velike četvorke trenutačno Liverpool ima teškoća i njega bismo trebali najlakše preskočiti. No u toj borbi sad nije ta četvorka, nego i Tottenham, Aston Villa i Manchester City.

Ne zna kad će igrati s Lukom i Vedranom.

– Ovisi o Luki, njega treba pitati kad će se oporaviti.

Kao bivši igrači zagrebačkog Dinama, kijevski dinamovac Ognjen Vukojević i igrač Spursa Niko Kranjčar komentirali su i događaje vezane uz Dinamov nastup u Europi.

– Mogu samo žaliti, sve je to loše i za plave i za hrvatski nogomet – kaže Ogi.

– Nogomet se igra na terenu i zato mi je žao što su im uzeli bodove, ali žao mi je i zbog odluke o praznim tribinama. Gledao sam nekoliko utakmica i vidio da imaju mladih igrača iz svoje škole. A Dinamo je bio najbolji kad su oslonac momčadi bili igrači iz te škole. Nadam se da će ti mladi igrači više igrati, dolaze iz najbolje omladinske škole u Hrvatskoj i mogu odvesti Dinamo tamo gdje želi biti – rekao je Kranjčar, a o Hajduku nije želio mnogo govoriti.

– U posljednjih nekoliko godina, osim u prošloj, Hajduk se bori da bi uopće držao priključak s Dinamom. Nisam dugo bio u Splitu, sad sam u inozemstvu i ne mogu govoriti o tome.

Post je objavljen 15.11.2009. u 14:26 sati.