Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

10. kolo - Dubrava-HAŠK

"Najbolji su dečki naši" orilo se danas Klakom, na žalost, samo jednom. Himna je svirala u čast limača 2000. kojima je Fulir u prvom poluvremenu donio četvrtu pobjedu ove sezone. Iako su igrali bez tri standardna igrača imali su još nekoliko prigoda, no najvažnije je da su upravo oni postigli jedini gol na utakmici vrijedan tri boda. Čestitamo!
Izlazni limači nisu nam se danas osobito proslavili. Tek nekoliko šansi nije bilo dovoljno da se izazove športska sreća i postigne zgoditak. I kako to obično biva kad ne zabiješ-dobiješ. Na kraju je jedna odbijena lopta nakon lijepe obrane Mustapića nekako zatresla domaću mrežu i tako su olako prepuštena tri boda!
Zagići su popravili svoj prosjek golova po utakmici na 0,5, ali ipak nisu uspjeli pobijediti. Vodstvo golom Talana vrlo brzo su ispustili iz ruku i na kraju dozvolili gostima da postignu i pobjedonosni zgoditak. Šteta jer otvaranje utakmice je bilo za pet!
Izgleda da su se mali zagići u prošlom kolu ispucali i napucali, pa su danas malo mirovali. To nikako ne znači da nisu igrali i stvarali prilike, ali lopta je nekako svaki puta prolazila mimo gola. Zbog praznih mreža uslijedila je podjela bodova, što i nije tako loše obzirom na bolji plasman gostujuće momčadi na tablici.

Post je objavljen 14.11.2009. u 15:43 sati.