Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bbb-jarun

Marketing

Dinamu se ne igra na Dvoranskom prvenstvu Hrvatske u Spaladiumu!

Image and video hosting by TinyPic
Bez Modrih bi to natjecanje bilo ozbiljno kompromitirano. Poznato je da su maksimirski treneri protiv hakla na parketu, no DPH se organizira na umjetnoj travi pa dominira nada...
To još nije potvrđeno, ali neke naznake govore da bi na sastanku Skupštine prvoligaša delegat Dinama mogao biti protiv Dvoranskog prvenstva države koje je već prilično isplanirano i trebalo bi se igrati početkom siječnja 2010. u Splitu, u Spaladium Areni! Udruga se boji takvog raspleta jer bez Modrih bi to natjecanje bilo ozbiljno kompromitirano. Poznato je da su maksimirski treneri protiv hakla na parketu, no DPH se organizira na umjetnoj travi pa dominira nada da ipak neće biti problema...

Nije nevažno spomenuti da je dvoransko prvenstvo nacionalnih prvoligaša interno, stoga nije u službenom itineraru HNS-a. Ugovara se od prilike do prilike. Odluka o sljedećem summitu, tom koji je inicijalno spakiran u Spaladium Arenu, slijedi iduće srijede na zagrebačkom zasjedanju Udrugine Skupštine. Nije tajna da su dosadašnja četiri izdanja (tri u Domu sportova, jedno u Višnjiku) redovito rojila i nezgodne stvari. Primjerice, Hajduk je volio dolaziti uglavnom s pričuvama, jednom je u derbiju Modrih i Bijelih buknuo incident, što doduše nije ništa novo, posljednje prvenstvo pamti se po sucu Svilokosu, žrtvi epileptičkog napada što je doista više sila, itd.

Prije dvije godine za domaćina se kandidirala Rijeka, pa odustala kad je izračun pokazao da smotra u financijskom smislu neće biti pozitivna. Nije bila ni ovosiječanjska u Zadru - zabilježen je minus od čak 300 tisuća kuna, zbog čega će se u srijedu potanko razmotriti novčani aspekt; izostane li dobra volja sponzora vjerojatno će sve pasti u vodu.

Što se tiče propozicija DPH-a, sudjelovanje je obvezno ako je ZA većina sudionika, u ovom slučaju devet. Nemaprijepora ni glede kompletnosti ili nekompletnosti - piše da svaka momčad po pojedinom natjecateljskom danu prijavljuje 15 igrača. Kojih? Onih koji su u jesenskom dijelu 1. HNL odigrali barem minutu! U prijevodu, uopće nema dvojbe da bi Dinamo mogao odmarati svoje ključne poluge.

Post je objavljen 13.11.2009. u 14:18 sati.