Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/61

Marketing

Visina

U djetinjstvu sam nestrpljivo čekala prvo da dječja sobica bude samo moja, onda da konačno ugledam svoj odraz u zrcalu u kupaoni (baš su ga visoko postavili majstori) a zatim i da prerastem vlastitu sestru. Sad su to već odavno prohujala vremena ali sjećam se da sam bila sretna i ponosna u sva tri slučaja. Sad gledam Mlađu i pronalazim u njenim reakcijama samu sebe i vlastite uspomene.

U dječjoj sobi smo objesili mjerilo visine. Ono dječje, sa životinjicama.

Metar

Pa na lijevoj strani zabilježili za svaki rođendan Starije njenu tadašnju visinu i težinu. Zdesna od mjerila – crtice i podaci za Mlađu. Svake godine uspoređujemo. Starija je do sada «vodila». Svake godine Mlađa gleda koliko joj treba da preraste sestru. Za prvi rođendan razlika u visini između njih dvije bijaše dva centimetra, za drugi – već šest.

Metar

Godine su prolazile, razlika je uvijek postojala. Do ove godine. Sigurna sam da su operacija trećeg krajnika i treniranje rukometa pozitivno utjecali na rast i razvoj Mlađe. I tadadada – Mlađa je za 11. rođendan viša od Starije u toj dobi.

Metar

Prvi korak je učinjen. Sad Mlađa čeka da i u realnosti preraste Stariju. I da ima svoju vlastitu sobu. Tajo i ja ćemo se potruditi da se ovo zadnje ostvari što prije. A na kućnoj rukometašici i glumici je da nastavi s razvojem. Žganaca i sporta, jel...


Post je objavljen 11.11.2009. u 08:02 sati.