Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mareprekobrojna

Marketing

Sad opet sve isponova

Nešto me ovih dana opet uhvatila blogogroznica!
Sve oko mene puno svinjske gripe...pa rekoh, neka meni blogerske groznice!
Samo...treba se sad sjetiti šta sve učiniti da bi taj post na nešto ličio!
Kod prošlog mi je Ona pomogla..hehhe...pomogla...odnosno, ona mi ga uredila, otvorila...logiralal ili šta već...ja sam bila samo pasivni promatrač i aktivni klimoglavac...sa svime sam se slagala!

E sad tu poslušnost skupo plačam! Sad moram sve sama jer njen ponižavajući pogled ne želim otrpjeti...

Dakle, zaboravila sam sve..od šifre, preko lozinke..jedino nick pamtim...a pamtim ga jer mi je postao moje drugo ime...heheh

Više me ni(c)ko i ne zove imenom...za sve sam prekobrojna...što me baš i ne veseli..mislim, ovo prekobrojna...pa da se bar neko pobuni ...NE...svi objeručke prihvatili :-)

'Ajd sad dobro...

Nego, dolazi zima...uskoro ćemo na snijeg u Bosnu...i, gdje ću ja to sve opisati???
Ako nemam blog, gdje?

E zato, evo me sa novim blogom...novim postom...(konačno shvatila razliku između bloga i posta) pa se sad malo..k...pravim važna!

Prije nego "pogledam" pa "objavim"...samo mala napomena..volila bih da svi oni moji komentatori sa starog bloga pređu ovamo!!!!!

A može i po koji novi, nemam ništa protiv! Naravno, prednost imaju, kako u mom životu, tako i na blogu...osobe muškog spola!!!

Ma volim ja i žene..naročito @Suncokretu2, pa @Marčelinu...pa @Gustirnu...
Doduše, Marčelina se ubi od posla u ovom virtualnom svijetu...suncokretu ću vidjeti samo ako ukinu fejs...a gustirna me toliko posječivala na starom blogu da ću vjerojatno pričekati da mi se javi!

Ništa zato...blog je i tako tu da bismo odradili, ničim neometani,
svoj monolog !

Za početak, novi početak, više nego dovoljno!
A sad treba se sititi stavljanja slika...@ćelavi i to prirodno...di si da mi opet pomogneš!!!??? (umalo ne rekoh , "da mi staviš"...hehehe)

Post je objavljen 09.11.2009. u 16:45 sati.