Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kosarkas10

Marketing

Darda slavila u Trogiru

U utakmici koja je odlučena tek u posljednjih pet sekundi momčad Darde pobijedila je u četvrtom kolu A-1 lige u gostima Trogir sa 84:82.

Na krilima Meznarića i Krole i uz vrlo dobar šut prvoligaški debitanti otvorili su susret u Trogiru i tijekom prvih devet minuta kontrolirali igru i rezultat, da bi Trogirani u zavšnici prve četvrtine izjednačili (15:15) nakon niza promašenih zicera i trica.

Ulogu šutera je Meznarić prepustio suigračima koji su se poenima Čamagajevca, Katavića i Gamme u 15. min. odvojili na 20:31, dok su Bavčevićevi igrači nastavili smanjivati postotak ubačaja do "mršavih“ 23 posto i tek pri kraju prvog poluvremena, pojačavši agresivnost u obrani smanjili na 31:35.

Ubačajima Krole i Čamagajevca Darda se u drugom poluvremenu po prvi put u 27. minuti opet odvaja na dvoznamenkastu prednost (44:55), prisilivši domaće na velik broj propuštenih napada i ne dopustivši im da se uoči posljednje dionice primaknu na zaostatak manji od deset poena (52:62).

Anto Bilić je tricom nakon četiri minute igre smanjio na 62:68, a gostima na ruku nije išla ni peta osobna pogreška dotad odličnog Čamagajevca. Na 2:03 min. prije kraja Drezga tricom pogađa za 71:76, a susret je odlučen u posljednjih pet sekundi kada je nakon trice Bizace (82:83) Marko Mandić pogodio jedno od dva slobodna bacanja, poslije čega je loptu u skoku dohvatio Joško Alujević i u pokušaju dodavanja poslao je u aut.

Najbolji igrač pobjedničke momčadi bio je Ivan Krolo sa 17 poena i pet skokova, Kamaldin Gamma imao je 20, a Danijel Katavić 15 poena (6as). S 28 poena Bizaca je predvodio Trogir i uz Josipa Blajića (16p, 6sk, 6as) bio je ponajbolji igrač Bavčevićeve momčadi koja je upisala drugi uzastopni poraz.

Evo napokon sam našao jednu sliku našeg trenera, red je da i njega malo bolje vidite (slabo se voli slikati):

Image Hosted by ImageShack.us
Dado, majstorethumbup

I evo jedna novija slika od tima sezone 2009/10:

Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 09.11.2009. u 09:48 sati.