Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/prije-braka

Marketing

Ljepota življenja

Stvarno je lijepo kada znaš što želiš i to bez sustezanja, kada vidiš cilj jasno u svojoj glavi, kada ga možeš vizualizirati korak po korak kao da je sjećanje, a ne željena budućnost.
U takvoj situaciji si siguran u sebe kao da se situacija već odigrala, pa znaš ishod, kao kod napetog filma kojem znaš kraj pošto si ga odgledao.
Takvo stajalište privlači sigurnost, samopouzdanje i duboku uvjerenost kako bi se stvari trebale odvijati. ( Tko o čemu, a ja opet o moći pozitivnog mišljenja. )
Imam u glavi cilj, plan, međukorake i jako veliku uvjerenost da će se sve odvijati onako kako sam naumila...naravno ako i nešto ne krene po planu opet se posloži tako da do ishoda dođe.
E sada to nije bez pokrića i hrpa maštarija dok zujim okolo, ja sudjelujem u svemu tome svojim radom, trudom i zalaganjem i velikom vjerom i pozitivnim stavom da mogu, hoću, želim i zaslužujem da se sve ostvari.
A kada tako razmišljaš vidi čuda velikoga stvari se ostvaruju, postepeno, ali sigurno i u nizu. I ne samo to, događaju se nove koje su kao bonusi i potiču dodatno uvjerenje da se pozitivo razmišljanje i uvjerenje isplati jer privlači pozitivne stvari čak i van očekivanih granica. Ja to ne smatram slučajnošću, već samo znakom da sam na dobrom putu i da s takvim stavom i sigurnošću trebam nastaviti jer stižu ciljevi rada, ali i pokloni, lijepi, ugodni, neočekivani, stimulirajući pokloni.
Tako sam danas za dobro jutro dobila poklon koji me jako razveselio i potaknuo da se naglavačke bacim na daljnji rad s ciljem u očima koji je sve bliže. I jako sam zahvalna.yes


Post je objavljen 05.11.2009. u 13:52 sati.