Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/recenzijefilmova

Marketing

Wrong Turn 3: Left for Dead (2009)

Image Hosted by ImageShack.us


Sve u svemu: 2,1 / 5 headbang
Više o filmu: Imdb.com
Video

What You Don't See Will Kill You...

Putujući cestama Zapadne Virginije autobus koji prevozi zatvorenike pada s litice zbog neslučajnog pucanja gume. Nastoje pobjeći iz šume i doći do telefona, ali osim šumskog mraka i zamki uhodi ih nekolicina krvoločnih kanibala koji neće stati dok ih sve ne pobiju...i pojedu.

Image Hosted by ImageShack.us


Wrong Turn serijal postao je poznat po cijelom svijetu, prvi nastavak je ostavio vrlo dobre dojmove, drugi još bolje, obadva su se mogla iznajmiti u videotekama i postali su horror hitovi. Ne vjerujem da će treći opet zadobiti jednak uspjeh jer film je sve u svemu jako loše djelo. Volio bih naći neki dio koji bi me baš zainteresirao da mu dam možda i drugu šansu, ali toga nema. Dovoljno vam govori to što sam ovaj film gledao preko 3 dana i svaki dan sam stao kad odgledam pola sata filma jer mi se nije dalo gledati tu glupost.

Image Hosted by ImageShack.us


Glumci su ajme dosadni, nezanimljivi, antipatični i loši. U drugom se dijelu barem poistovjetiš sa dva-tri lika i ne želiš da mu se išta loše dogodi, ali ovdje nema takvog. Dijalozi su strašno loši i glupi. Isto kao i dvije-tri scene tučnjave koje nemaju veze sa pravom glumom. Isto tako i radnja teče nevjerojatno sporo i monotono, nema mnogo zamki kao što je bilo u prijašnjim nastavcima i to mi smeta.

Image Hosted by ImageShack.us


Ne znam, definitivno sam se razočarao u trojku koja nije ni do koljena jedinici, a pogotovo dvojci. Šteta, šteta...nisu imali tako lošu zamisao, ali je sve palo u vodu.

Post je objavljen 27.10.2009. u 17:08 sati.