Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/johnnyq

Marketing

1. zagrebački brass festival

Iako bi bilo logičnije da I. piše ovaj post, mali je u gužvi pa ću ja obavijestiti svekoliko pučanstvo što je dlakavija polovica Života u dvoje organizirala, a manje dlakavija polovica zdušno pripomogla zubo Dakle, I. je kao predsjednik udruge Busina organizirao prvi brass festival u Hrvata yesyes Mali s viška energije i poslom da ti suza iz oka kane domislio se da pozove renomirane umjetnike koji pušu, što Hrvata što stranaca (strance nam predstavljaju Francuska i Japan) i da svi oni skupa i pojedinačno muziciraju, drže seminare, govore si međusobno kak se face... wink
Neću opisivati muke križove po pitanju organizacije i traženja sponzora. Što reći?! Nije to Dara Bubamara, Ceca ili Severina pa da se driješi kesa i bacaju pare šakimice. Ipak su to ljudi koji su školovani muzičari pa nek izvole odje..i iz naših krajeva. Na kraju je, uz puno entuzijazma i kojekakvog krpanja, stigao i taj dan!!
Večeras je svečano otvorenje u 19.30 u Muzeju za umjetnost i obrt. Nastupaju Sotaro Fukaishi na eufoniju i Mariko Ono na klaviru, a zatim Busina Brass kvintet kiss
U utorak puhački kvintet Simply Brass i XL kvartet tuba. Koncert počinje u 20 sati. U srijedu je svečano zatvaranje u 20 sati. Nastupaju Jacques Mauger na trombonu uz pratnju Mariko Ono na klaviru.
Moram priznati da su me stranci oduševili. Simpatični, profesionalni, zabavni, ne kompliciraju bez veze, jedu sve njamisretan Muzički baš nisam potkožena da mogu i taj aspekt suvereno prokomentirati. Što reći, meni zvuče odlično, a svi koji su znatiželjni mogu se došetati jedan od ova 3 dana, ili čak i sva 3 wink da poslušaju kako to zvuči kad se po prvi put puše na zagrebačkom brass festivalu wink winkPost je objavljen 26.10.2009. u 14:48 sati.