Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kahite

Marketing

I dalje na ljetnom računanju vremena + flert inc. stadij 3

Kod chokl8 sam neki dan više u šali rekla da neću pomaknuti sat, al na kraju stvarno nisam. Danas tako radim od pola deset. Spavala sam slatko do pola devet. U devet krenula od doma.

Otkad sam počela raditi cijeli taj svijet između 9 ujutro i 4 popodne mi je totalno apstraktan. Neopisiv mi je gušt igrom slučaja ili nekim zadatkom naći se u gradu u to doba. Neki drugi svijet. Ljepši, bezbrižniji, lagodniji, ugodniji.

Tako sam se i jutros osjećala. Sunce je zasjalo. Tratinčice procvale. Ptičice cvrkuću. Ja lakonoga, orna, čila, hitam u dućan po friški kroasan, pritom pjevušim melodiju iz Bambyja, vrapčići mi se pridružuju... Vraga. Toliko sam bila očarana svojom idejom o nepomicanju sata da sam se osjećala kao na godišnjem i išla spavat oko dva (po ljetnom vremenu). Na kraju mi se bilo teže ustat nego prošli tjedan. No to je moja krivica. Ideja je u načelu perfektna. Danas idem spavat po zimskom vremenu, a budim se po ljetnom. To je dobitna kombinacija.

Interkorporacijskog-love-affaire-partnera oduševila sam nepomicanjem sata. Reko mi je da sam mu sad „ovdje“ i pokazao rukom u visinu gdje točno. To mu je neka nova fora; svaki put kad napravim nekaj kaj mu je super penjem se gore, a za ono što mu se ne sviđa, padam dolje. Od četvrtka do nedjelje napredovala sam za pola metra. Da nisam rekla da mi je španjolski ljepši od francuskog bila bi 5 cm više.
Uglavnom, nije ni on pomaknuo sat. Jučer kad smo se nalazili, dogovorili smo se, jasno, po ljetnom vremenu. No, frajer je zaboravio na mobitelu pomaknuti budilicu pa se danas uredno probudio sat vremena ranije.
Da, vidli smo se jučer... i niš, ono... ušli smo u interkorporacijski flert – stadij 3. Stadij koji se teoretski već može prestati zvati flertom. Polako ulazimo u objektivne probleme, no pustimo to za sad, zabavno je.

Ah, da. Plitke duše (:D) pitale kak izgleda. Meni isti Raymond (iz Svi vole Raymonda), čak i glas ima sličan. Samo je malo veći: šira ramena, lagana škembica, i fura naočale. Malo tamnije puti, tamna kosa, zelene oči. Prolazi. :D

p.s. Haha, suckers, kod mene je već pol dvanaest!!


Post je objavljen 26.10.2009. u 10:17 sati.