Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/manchesterunited-solskjaer

Marketing

Premier liga, najava 10. kola

Image and video hosting by TinyPic
Deseto kolo Premier lige donosi najveći derbi engleskog nogometa, susret Liverpoola i Manchester Uniteda. Liverpool je u izuzetno lošoj seriji od čak četiri poraza, a u domaćem prvenstvu su već doživjeli tri neuspjeha ove sezone, tako da o četvrtom, i to protiv velikog rivala, ne smiju ni pomišljati.

Dobra vijest za Rafaela Beniteza je povratak u momčad Fernanda Torresa, a uz njega vjerojatno i Stevena Gerrarda, dok je kod gostiju upitan nastup Waynea Rooneya. Navijači domaćih najavili su prije i za vrijeme utakmice proteste protiv vlasnika kluba, dok je Benitez za sada amnestiran od njihovog gnjeva.

Prije samo sedam mjeseci Liverpool je sa uvjerljivih 4:1 slavio na Old Traffordu, ali tada su u utakmicu ušli u sjajnoj formi i nakon pobjede od 4:0 nad madridskim Realom u Ligi prvaka. Sada u derbi ulaze u puno lošijoj formi i nakon domaćeg poraza od Lyona u Ligi prvaka.

Četiri uzastopna poraza za Liverpool su najgori niz tog kluba nakon 1987. godine, a izgube li u nedjelju za Manchester Unitedom bi zaostajali već deset bodova nakon isto toliko odiganih kola.

Nakon nezanimljivog subotnjeg rasporeda, nedjelja osim velikog derbija donosi i gostovanje Arsenala kod West Hama, dok Manchester City na svom terenu dočekuje Fulham, a Everton ide u goste Boltonu.



Post je objavljen 23.10.2009. u 14:13 sati.