Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/manchesterunited-solskjaer

Marketing

Vragovi slavili u Moskvi

Image and video hosting by TinyPic
Golom postignutim četiri minute prije kraja meča Luis Valencia je donio pobjedu Manchester United koji je u Moskvi sa minimalnih 1:0 savladao CSKA i tako se učvrstio na vrhu grupe B.

Vragovi se ipak nisu zaledili u hladnoći Moskve, a za to je najzaslužniji Luis Valencia koji je u 86. minuti provukao loptu pored Igora Akinfeeva i tako prvaka Engleske doveo do treće pobjede u isto toliko mečeva Lige prvaka. CSKA je ovim porazom ostao na tri boda koliko ima i Wolfsburg koji će večeras ugostiti Bešiktaša.

Sve vrijedno spomena na Luzhniki stadionu se praktično desilo u poslednjih deset minuta meča i do tada je jedna vrijedna pomena bila prilika Nanija koju je sjajnom intervencijom zaustavio Akinfeev. No, u samoj završnici susreta izabranici Sir Alexa Fergusona su zaigrali svom snagom što im se ubrzo i isplatilo.

Prvu sjajnu priliku je imao Luis Valencia nakon što je odigrao odličnu akciju sa Dimitrom Berbatovom i Nanijem no njegov udarac završava na prečki gola domaćih. Ipak, Valenecija je puno više sreće imao par trenutaka kasnije kada je postigao pobjednički gol nakon što su još jednom u akciji učestvovali danas raspoloženi Nani i Berbatov.

Što se ekipa CSKA tiče u njenim redovima je daleko najraspoloženiji bio Miloš Krasić koji je i bio najopasniji po gol Edwina van der Sara


Post je objavljen 21.10.2009. u 20:31 sati.