Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/beautyaddict

Marketing

Recenzija: MAC Danger zone mineralno sjenilo


MAC Danger zone


Danas postoje mnoge firme koje uz uobičajene proizvode imaju i liniju proizvoda koji u sebi sadrže minerale. To nisu u potpunosti mineralni proizvodi, već uz uobičajene sastojke sadrže *i* određene mineralne sastojke. Takvu liniju proizvoda imaju L'Oreal, Maybelline, catrice..., a MAC je samo jedan od mnogih.

MAC mineralna sjenila i nisu nešto kada se nanose suha, ali sva sreća pa se mogu nanositi i mokra te zahvaljujući tome izgledaju 5x bolje, intenzivnije, upečatljivije. Ne rasipaju se, lijepo i lako se nanose i blendaju, te su postojana.


Danger zone je gore opisano mineralno sjenilo, dio limitirane MAC kolekcije Red She Said koja je bila aktualna prije nešto manje od godine dana. Ovih proizvoda više baš i nema za kupiti, ali uz nešto sreće možda ipak naletite na nešto on line.

Prva mana ovog sjenila je srednji srebrni šljokičasti dio more se maltene zagrabiti da bi ga se koristilo kako spada, iako, puno je lakše kada se nanosi mokro jer se tada šljokice ne rasipaju okolo. Druga mana je svakako odnos cijene i količine proizvoda. Sjenilo ima jedva nešto preko 2g netto težine, točnije 2.2g, a cijena mu je poprilično visoka za to - 17.50$ - 90,00kn (bez poštarine, bez poreza).
No, obzirom da kod nas MAC kozmetike nema, kupovati ju možemo ili on line ili zagnjaviti nekoga tko ide u inozemstvo da nam nešto kupi od MAC-a, s time da su cijene u Europi još više nego u Americi. Mislim kako je cijena ovog sjenila u Europi bila 20€. Preskupo u svakom slučaju.

Ukratko, mane nisu dovoljno velike da bih odustala od ovakvih sjenila te sam jako zadovoljna s ovim sjenilom, dugo sam tražila nešto ovakvo i budem uskoro neki make up look pripremila s njim.

Ukupna ocjena: 4/5


Danger zone nanesen suhim aplikatorom


Danger zone nanesen mokrim aplikatorom


Danger zone nanesen mokrim aplikatorom


Danger zone nanesen mokrim aplikatorom uslikano na suncu


Vesna


Post je objavljen 21.10.2009. u 13:55 sati.