Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/manchesterunited-solskjaer

Marketing

FA optužio Fergusona za nedolično ponašanje

Image and video hosting by TinyPic
Engleski nogometni savez (FA) je nakon istražnog postupka odlučio pokrenuti disciplinski protiv menadžera Manchester Uniteda Sir Alexa Fergusona zbog “nedoličnih komentara” na račun suca Alana Wileyja (49)...

Riječ je o utakmici Premiershipa između Manchester Uniteda i Sunderlanda (2-2) igranoj na Old Traffordu 3. listopada, nakon koje je škotski stručnjak optužio suca Wileyja da je fizički nespreman.

- On nije spreman za utakmicu ovog standarda. Europski su suci spremni poput rotvajlera. I mi imamo neke koji ispunjavaju standarde. Wiley nije jedan od takvih. Njemu je trebalo 30 sekundi da javno opomene igrača, bilo je to smiješno - bjesnio je nakon dvoboja Ferguson.

Fergusonove su izjave naišle na osude Udruženja profesionalnih sudaca, a iako se Škot kasnije javno ispričao Wileyju zbog “bilo kakvih osobnih neugodnosti”, to nije spriječilo FA da pokrene postupak.

Ferguson sada ima vremena do 3. studenog da se izjasni na ovakve optužbe, a ukoliko bude proglašen krivim prijete mu novčana kazna i(li) zabrana vođenja vlastite momčadi na nekoliko utakmica.


Post je objavljen 19.10.2009. u 20:30 sati.