Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/redbloodedme

Marketing

senior s...

Nekako je pod normalno, kad si s nekim u vezi, da imaš određene...dublje odnose s tom osobom. Mislim na seks, naravno.

Photobucket

I to ti je super dok imaš 18, okej ti je i s 25, a ni s 37 ti nije loše. Naravno, seks prvenstveno služi za razmnožavanje, no eto, skužili smo da nam paše, pa smo ga počeli redovno prakticirati, istovremeno se boreći svim sredstvima protiv njegove primarne namjene. Dakle, ako seks služi razmnožavanju, vrlo je velika vjerojatnost da su i vaši roditelji prakticirali isti, te ste nastali vi. A obzirom da su i oni ovdje, mora da su i vaši djedovi i bake to radili.
Znam da je većini vas ovo što pišem odvratno, no mislim da stvarno ne bi trebalo biti. Naravno, ako ne vizualizirate cijelu situaciju, no ako ćemo tako, osobno mi se gadi što bilo tko osim mene i mog dragog prakticira seks.
Tužno je da se stvara takav tabu oko seksa u zrelijoj dobi. Što je loše u tome da dvije osobe koje se vole uživaju u seksu? U toj je dobi barem razvijen osjećaj odgovornosti, i prema tome bi to trebao biti manji tabu od seksa među maloljetnicima, no eto, stvari u svijetu ne funkcioniraju baš po pravilima logike.
Ja se želim ševiti i poslije 50, pa kom smeta, neka smeta.

Nisam baš pri inspiraciji, nedjelja je, jesen je, dosadno je i depresivno, pa bih vas lijepo molila da mi oprostite ako mi je post prejadan.
Btw, tema je čekala još od početka rujna, kad sam saznala da smo večer prije sestrine svadbe dragi i ja zvučno zamijećeni od strane prijateljičine bake (jebiga, kad volim biti glasna). Naravno, frendica se zgražala nad bilo kakvom poveznicom svoje bake i seksa.

Pusa od Lipsy koja punom parom radi nakit!


Post je objavljen 18.10.2009. u 18:48 sati.