Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

6. kolo - Dubrava-Ponikve

Gledajući tablice prije današnjeg dana možda bi se moglo prognozirati, kažem samo možda, da će najmanje problema imati 99. godište obzirom da su jedino u tom godištu Ponikve plasirane puno lošije od Dubrave. Međutim, takvu pogrešku bi mogli napraviti svi osim nas koji već 4 godine pratimo ovu generaciju klinaca. Rijetko tko se može pohvaliti sa tolikim smislom za horor kao oni. Njihove posljednje tekme su u žanru psihološkog trilera, a tako je naravno bilo i danas. Repriza scenarija od četvrtka: rano primljeni gol pa onda muka po (kome?) terenu, i zatim Galićeva i Poštolkina glava za konačnih 2:1. Djeco, jel' može sada za promijenu neka happy end komedija?
Iznenađenje dana priredili su nam mlađi limači. Čak sedam puta zatresli su mrežu gostiju i to 2×Bosnar, 2×Kiš, Ivančić, Prpić i Šahdanović po jednom za konačnih 7:4. Je li to njima konačno krenulo? Daj Bože!
Zagići 01. godišta ugostili su danas treću momčad svoje lige. Nimalo lak zadatak za trenera i trinaestoricu nepokolebljivih. Ali obranili su se muški, pa čak i zaprijetili, no utakmica je ipak završila bez pogodaka. Ako je na Kustošiji bod bio k'o trokatnica ovaj je velik kao neboder. Super!
Dubravački mališani su nam priredili lijepu partiju, čak se usuđujem reći za nijansu boljom igrom od zelenih. No nakratko su nas, istina, zabrinuli sredinom drugog poluvremena kada su primili gol, da bi nas Berišić u zadnjim trenucima utakmice ipak razveselio izjednačujućim zgoditkom. Bravo!
Linkove za snimke tate Srpaka i dalje stavljamo dolje desno. Danas su to obrane najmlađeg golmana Dubrave Patrika Rukavine. Samo da se NETKO ne zagleda u njega i mi opet ostanemo bez vratara.

Post je objavljen 10.10.2009. u 13:34 sati.