Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lajavakuja

Marketing

MILIJUNAŠ S HATEVEJA

Photobucket

ne bum ulazila u to kolko ko dobiva love na hateveju, tko se zgrebel za prekooceanske puteve, tko se tam lufta a živi ko grk u loju, a tko to sve mora debelo pokrivati da bi kakti sve štimalo i išlo dalje s malo vitra v pizdu materinu. Ono kaj ja mislim o slučaju "tarik" jest da mi se iskreno bljuje od još jednom i po ne znam koji put iskazanog licemjerja, ne samo po prisavskim hodnicima neg onak svud okolo naokolo uključujući i razne forume, komentare i ine anonimne pizdarije. te tarik je pokazal pravo lice, te je balija koji se dotepel iz zenice i sad porinul nož u leđa rvackoj, te je oženio lejlu jer je balija fuj. dakle, ono kaj je kerum neku nedjelju zboril fakat je normalna spika. tak ispada. ne ulazim u to kaj je on gradonačelnik jednog velkog rvackog grada, al jebote što znamo bit sitni. zapravo, ne znam koliko uopće ima krupnih i ima li ih uopće.
tarika sam upoznala davno to beše, kad je još bil student. osobno mi je dečko bil simpatičan, jer je baratal općom kulturom što se za većinu djelatnika pred kamerama hateveja ne bi moglo reći. teško mi je generalizirati, al trenutno ne vidim, osim tu i tamo nekog meteorologa, da itko ikako mari za gledalište. postoje neka faking pravila koja cijeli televizijski svijet poštuje: od toga da ženske ne nose kričavi nakit da ih ne zaskoči koja televizijska vrana, od toga da ne sjede prekriženih nogu, da ne isuču cice ak ih imaju, da im se ne vidi izrast il da ga redovno peru, ondak da muškiči ne skaču po stolici kaj da si češu jaja kad vode dnevnik, da nas ne jebu presmešnim sloganima iz kućne radinosti tipa: počeli smo na vrijeme, da netko konačno veli ne sat vremena, jer sat more biti samo sat vremena tj. jedan sat, a ne valjda dreka, kiselog vrhnja ili vrganja. do nepoštivanja gledališta kaj se tiče naglasaka u kojima određene lokacije gube svoj smisao pa tako poštovana gospoda na plaći moraju znati kak se veli uvaženi pantovčak, a i trebali bi znati da selska ulica nije selska ulica nego cesta jebamupasmater. a i inače ak žive v zagrebu onda bi trebali znati da recimo bijenik nije fensi šmensi, ter općenito malo se provozat, propitat i tak to a sve u smislu poštovanja gledališta i svoje stalne i povelike plaćice. usput, većini tih djelatnika na raspolaganju su besplatni tečajevi govora, novogovora, jezika, a kulike je meni znano moglo se lako i studirati na račun tv pretp(l)atnika. ono samo moraš biti kadar, pošten, marljiv, vredan i ak te neko baš radi toga ne naguzi moreš sve!
tu ja tarika ubrajam među malobrojne, a opet padobrance iz glumačke branše u svijet telke koji ima jednu rijetko viđenu opću kulturu uključujući sportsku kaj posebno cijenim. pa iako je milijunaš dosadan u božju mater, jer su kandidati dosadni u božju mater ipak mi je ova pizdarija koja se sad zaplahutala oko njega degutantna. kit je rekel ono kaj svi mislimo. sećate se pužnica? pa ja nisam dobila dojam da su sredstva utrošena maksi korektno. a vidim ni nitko iz običnog puka, jer se furt jedno te isto priča: ah...lopovi lopovi...i još na kraju uvek zovemo te telefone.
recimo danas čitam u novinama da je za kosilicu i vešmašinu utrošeno deset soma primjerice. kao neka specifikacija. meni to ono malo tumač. ja bi za tu lovu kupila još i usisivač i frižider. al tko sam ja da trošim?

Post je objavljen 29.09.2009. u 15:06 sati.