Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxingrovinj

Marketing

Bojan Mišković prvak Europe u full contactu a Marko Opšivač treči u light contactu !!!

Bojan Mišković


KBK "Budokai" Rovinj nastupio je na Europskom prvenstvu u kickboxingu za juniore sa dva svoja prestavnika, koja su se cijelo ljeto pripremali za ovo prvenstvo.

Marko Opšivać

Marko Opšivač


Marko Opšivač nastupio je u light contactu za starije kadete do 63 kg i osvojio treče mjesto , zapravo brončanu medalju. Marko je do medalje pobjedio borca iz Slovačke zatim borca iz BiH-a a njegov put do zlata zaustavio je prestavnik iz Rusije u tijesnoj borbi koja je do samog kraja bila izjednačena presudili su suci u malu korist Rusa koji je postao poslje prvak Europe. Marku je ovo prvo veče natjecanje i nadamo se da neče biti zadnje i da če biti još medaljathumbup


Bojan Mišković

BOJAN MIŠKOVIĆ

Što se tiče ostalih okršaja, u ringu finale je pobjedom nad Rusom Volkom u full contactu izborio Bojan Mišković do 86 kg, borba je bila visokog tempa ali Bojan je bio kondiciski spremniji i povečao je svoju bodovnu prednost kako se bližio kraj borbe i zasluženo pobjedio. Bojana je u finalu čekao Poljak Mateusz Frok koji je treči sa svjetskog prvenstva iz Italije u full contactu. Okršaj u ringu od samog je početka bila jednosmjerna ulica te suci nisu imali težak posao da odluče tko će osvojiti zlatno odličje, što zorno pokazuje i konačni rezultat (15:3, 15:3, 17:3).
Bojan Mišković tom pobjedom potvrdio je da je u odličnoj formi i zasluženo mu je pripala titula prvaka Europe u kickboxingu u discplini full contact do 86kg.
Bojan Mišković


Luka Jurić i Bojan Mišković

Luka Jurić do 86kg low kick i Bojan Mišković do 86kg full contact prvaci Europe

Post je objavljen 28.09.2009. u 19:39 sati.