Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdubravamladi

Marketing

4. kolo - Dubrava-Lokomotiva - najmlađi spasili obraz Dubrave

Ne vjerujem da je itko očekivao sličan rasplet na Klaki, ali ipak se dogodilo. Od mogućih 12 bodova Dubrava je danas uspjela osvojiti samo 4.
Veliki limači poveli su golom Statovcija u ranoj fazi utakmice i čitavo poluvrijeme držali protivnika daleko od svoga gola. Međutim, drugo poluvrijeme donijelo je sasvim drugačiju igru domaćina koja je rezultirala velikim obratima. Dogodio se izjednačujući zgoditak zatim novo vodstvo Dubravaša golom Galića i za kraj još jedno izjednačnje Lokosa. Velika šteta za izgubljenu priliku!
Malo prilika bilo je za domaćine na utakmicama mlađih limača i starijih zagića. Limači su pred boljim protivnikom poklekli čak pet, a zagići 01. četiri puta. A falilo je ipak i malo športske sreće. Šteta!
Najsvjetlija točka dana bila je posljednja utakmica u kojoj su naši zagići 02. slavili pobjedu od velikih 5:1. Srpak i Crnić postigli su po jedan pogodak, a Crnobrnja zvani Crni tate Gorana čak tri puta je na noge podigao euforičnu publiku. Ovaj povijesni hat trick kao i prva prvenstvena pobjeda malih zagića dostojno je proslavljen nakon utakmice. Bravo bravo bravo!
Tata Srpak putem youtube.com podijeliio je sa svima nama najuzbudljivije trenutke utakmice mlađih zagića. Ovdje pogledajte sve golove naših ljubimaca dok ne napravimo prostor na stranici za ove svrhe.
sretan - 1:0; sretan - 2-0; sretan - 3-0; sretan - 4-1; sretan - 5-1

Post je objavljen 26.09.2009. u 20:38 sati.