Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/61

Marketing

Palačinke uz Supertalent

Unatrag nekoliko godina, u jesen, jedini muški u našoj kući odlazi na izlet. Stručni, ali istovremeno i zabavni. Prilika za upoznavanje sa strukom i rezultatima rada te struke u drugim – za sada europskim – državama. I usput posjet turističkim znamenitostima. Oboružan digitalcem, uslikat će nam sve etape svog putovanja. S nestrpljenjem ga očekujemo. Curkama će po običaju donijeti po suvenir a nakon raspakiravanja i kratkog uvoda slijedi fotoreportaža. Zasjednemo svi pred monitor, učitamo fotke s kartice i krene predavanje. Gradivo se ponavlja kad stignu prijatelji ili vjenčana kuma.

Dok se tajo šeta po otocima, nas tri imamo malo drugačiji režim života. Mlađa ide ujutro pješke u školu, čak. Jučer ujutro je bilo 13°, nimalo ugodno za bose noge ili bezrukavne majičice. Iako ima i tako odjevene djece u ranu zoru. Mlađa nosi vesticu, lako ju je skinuti na povratku, kad se tempričr nadigne na 27-28. Najveća promjena dok taje nema je prazna fotelja. Do sada sam je ja okupirala. Navečer pred TV-om. Pak su se curke raširile po kauču. Gledamo filmove koje tajo nije htio gledati, a mi si snimile i same odgledale. Tak ćemo još ovih par večeri odgledati emisije i filmove koje više volimo mi žemskinje, hehe.

Večeras su na redu i palačinke. Ljeto ih je bilo prebacilo za nedjelju, dan kad najčešće nisam radila. Sad počinje vrijeme raznih televizijskih zabavnih emisija, da ne kažem spektakala, pa se i pačalinke vraćaju na petak. Prvi show je Supertalent. Pa da vidimo isplati li se gledati.

Post je objavljen 25.09.2009. u 08:26 sati.