Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kosarkas10

Marketing

VRIJEDNOSNICE OS DARDA - SVJETLOST BROD 80:66

Sinoć u prijateljskoj utakmici protiv Svjetlosti iz Broda Darda opet pobijedila s rezultatom 80:66. Najučinkovitiji je bio Gamma sa 17, Krolo postiže 14, a Meznarić 12 poena. Kod Svijetlosti Ersan ubacuje 15, Karlović 14, a Čaktaš 12 poena. Naši su susret odigrali bez još uvijek nedovoljno oporavljenih Ćutuka, Katavića i Komadine. U sklopu drugog prvenstvenog kola koji je na rasporedu 24.10. na redu je slavonski derbi u Slavonskom Brodu gdje će se ponovno sastati akteri sinoćnje utakmice.

Image Hosted by ImageShack.us
Na otvaranju košarkaške sezone u sklopu prvoga kola (17.10.09), KK Vrijednosnice OS Darda ugostiti će prošlogodišnje sudionike Lige za Prvaka ekipu Dubrovnika.
Image Hosted by ImageShack.us
Iza Dubrovčana je sjajna sezona, u kojoj su zauzeli peto mjesto, odmah iza NLB četvorke (Cibone, Zadra, Zagreba i Splita). Kadar kojim raspolaže Darko Kunce za nadolazeću sezonu je spoj mladosti i iskustva. Iz kluba su otišli Dejeon Prejean i Jure Škifić, te tako otvorili priliku mladima Soku i Barišiću da se priključe prvoj momčadi. Trener Kunce na raspolaganju ima Karača, Lučića, Vranješa i Ščepanovića od iskusnijih, mlade reprezentativce od kojih očekuje da budu nositelji igre ove godine Radića, Oštrića i Hajdića, čiji je bio i izbornik ovog ljeta na U20 Europskom prvenstvu na Rodosu. Tu je i mladi playmaker Mislav Perić, mlađi brat Zadrovog prvotimca Hrvoja.

Post je objavljen 24.09.2009. u 09:00 sati.