Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nicoletheslatkica

Marketing

Vjerovali ili ne, The best day in school ever! 5. raz is the best!

Hi hi hi! I da da da ! The best! Danas mi je bio najbolji dan u svim školskim godinama! Da vam ispričam ukratko ako je to ikako moguće... Došla ja pred školu i vidla prijateljice ( koje idu u razred sa mnom ) pa smo pričale i čekale kada će nas ravnatelj prozvat. Prozove On ( ravnatelj, ofc ) prozvao je : 5.b ! I onda su svi zajedno sa mnom stali iza naše razrednice koja je inače učiteljica iz h.j. Bilo je super! Awesome! Sjedila sam uvijek pored svoje bff i pored jedne doobre frendice. Uglavnom, bilo je super. Sutra opet traženje učionica... Nismo ( Hvala Bogu ) imali zadaće. 5. d razred je imao zadaću, i to 1. dan škole u 5. raz! Mislim Halo?????
Kakvo je to ponašanje? I tako, ovo je kratak post zato jer mnogi od vas čitaju samo kratke postove. Ovo je za Bamboo : Ja imam 10 i pol godina i krećem u 5.b razred, pošto si nova to bi trebala znati. I to je to! Evo slika moje torbe za školu:

Image Hosted by ImageShack.us

Uuuu, baš je nice! Cool! smokinsmokinsmokin Sutra 1. sat imamo ( u školi) matku a mi nemamo pojma gdje je ta učionica! nutnutnutnut Idem ja sad...








Bye bye by me!

Post je objavljen 07.09.2009. u 18:56 sati.