Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/brzkoshiba

Marketing

G.O. kao kratica za : Gotov Odmor?

Pa moglo bi se i to reći. U jednu ruku gotov što se tiče posla, a u drugu tek počinje što se tiče treniranja i orijentacije. Još samo dvije trke za Kup otrčim, jednu organiziram i to je to što se tiče o-trka. S druge strane, kako sam ove godine malo zapustio atletiku i polumaratone, budem se probao spremiti za kakav rezultatić barem oko 1:22. Kad već zbog preklapanja kalendara orijentacijskih i atletskih trka ne mogu više uživati u zadnjima, morao sam napraviti mali kompromis.
Nego, dosta o meni. Pričajmo malo o ... nama!smijeh.
Kao i prošle godine, ove morske praznike odlučili smo provesti u Ičićima. E sad....za razliku od prošle godine, ove je društvo bilo dosta prošireno. A samim time i vrlo zabavno. Krenimo redom: koji tjedan prije polaska javio mi se Anton na chat: daj ovo, ono, čujem da dolazite, kužiš imam ja brodicu blizu, idemo se vozit, ovo, ono.... Super! Velim ja: nema frke. Tako je i bilo. Tek koji dan nakon što smo došli, uživali smo u vožnji naočitog kapetana Antona na fantastično sređenoj brodici njegovog oca Tomislava wave. Red vožnje, red kupanja, red picigina, pa malo opet kupanja, pa opet red vožnje upotpunjene kojim gembaćem i Panom i tako cijelo popodne. Nešto predobro. Mogao bih svaki tjedan tako. Fantazija.
Nadalje, da tu sve ne bi stalo, pobrinuli su se Sandra i Marin , prije svega svojom samom pojavom koja znači vrlo ugodno i zabavno društvokiss. A tek delicije iz restorana Marinovog oca "Kod Ive"njami? Možete si samo zamisliti kako je to dobro i ukusno bilo, kad je mene, jednog zadrtog i prekaljenog neribojedca uspio uvjeriti da je i riba jako jestivazubo. Ma milina. Za preporučiti svakako. Ponajviše zato jer je sva riba u restoranu isključivo iz našeg mora i non-stop svježa. A tek vino....khm, khm, khmsmijeh.
Mislili ste da sam ga zaboravio? Aaaaa, ne! Nema zabave bez Adema! Cijela Opatija se divila njegovom šarmu, entuzijazmu, a svakako i savršeno oblikovanom torzu i bicepsimanaughty. Bez njega to ne bi bilo to! Čisti šarmer...
Društvo, fala još jednomkiss. Nastavak slijedi uskoro, nadam se.
Analiza trka i karte s WOC-a tokom idućeg tjedna. A sada malo bicikla dok se noga u potpunosti ne oporavi. Sutra gledajte Hanžek. Ja ću iz prvog reda belj.
Kissy - kissy


Post je objavljen 30.08.2009. u 09:02 sati.