Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madamvalentina

Marketing

Nekad je bilo tako 1962 god.dopuna price No. 05

Ipak i meni se sreća osmjehnula jednog dana kad sam na jednom prijemu, već pomirena sa sudbinom da za mene nema pravog zaručnika, nešto se novo dogodilo.

Jedna od mojih rodica Maria me upoznala sa jednim krupnim i markantnim ali podosta starijim gospodinom. Bio je to Orlando.

Orlando me odmah zadivio sa svojom vještinom govora, humora, znanja i avantura koje je doživio, ne nisu to bile avanture sa ženama kako se danas po tom pojmu naziva, već putovanja na kojima je obišao veći dio svijeta kao avanturist i trgovac u obiteljskoj firmi. Već te prve večeri smo zaplesali kao na nekom filmu koji su mi tad bili uzor u mojim snovima.

Zablistala sam kao princeza i činilo mi se da me cijela sala promatra kako ja i Orlando plešemo i vrtimo se u zanosu žive muzike. Jasno mi je bilo da sam se zaljubila na prvi pogled. Odmah smo dogovorili da se nađemo već sutradan i tako svaki dan za redom unaprijed. Orlando je ipak povremeno morao putovati u tad daleke zemlje i nije ga bilo po nekoliko dana, ili čak mjeseci.

Ali da ne zaboravim kako se moja veza razvijala. Svakako je jedan od važnijih trenutaka u životu svake djevojke prvi poljubac. Osim blagih dodira na plesu tijelom i po obrazima nismo imali neke prisnije dodire, možda nekih mjesec dana, jer ja sam u tom pogledu bila prilično stidljiva i kad bi se Orlando priblizio da me poljubi na rastanku naših svakodnevnih susreta, ja sam mu redovno podmetnula lice, a nikako usne, iako me vruća želja vukla da se poljubim onako kao na filmu sa njim.

Ipak došlo je vrijeme kad se i ta faza ljubavi dogodi. Jedne jesenske večeri nakon izlaska u grad i jednog ljubavnog filma kojeg je on kao slučajno odabrao, ali to mi je tek kasnije postalo jasno da ništa nije slučajno.
Dok smo šetali uz obalu, s mora je zapuhuo svježi vjetar, i kako smo oboje bili ljetne obučeni, tako smo se spontano stisli jedno uz drugo i nekamo potražili zavjetrinu.

Ispod jedne palme na putu do auta smo se stisli i čekali da prestane jesenska kiša, ali sve se skupa odužilo, a mi smo pričali i stiskali se jedno uz drugog. Tad sam prvi put osjetila snažnu potrebu za muškim tijelom, za zagrljajem, za poljupcem. Sve mi se činilo kao da sam glavna glumica na filmu. Kad sam osjetila njegove snažne ruke na leđima kako me privijaju uza se, osjetila sam se toplo, sigurno, nekako čudno uzbuđeno.

Tad sam osjetila i onaj pravi fizički osjećaj ljubavi, tad su mi prestale djelovati moje moralne kočnice i samo sam se prepustila tom muškarcu koje me stisnuo uza se i počeo ljubiti po licu, da bi već poslije pola sata njegovi poljupci prešli na moje usne.

Polako najprije samo ovlaš, a svaki put sve bliže i snažnije naše usne su se dodirivale, tad sam osjetila i spolno uzbuđenje, pravu ljubav koja je dolazila iz dubine mog tijela. Kad mi je usne pritisnuo snažno na moje i polako jezikom počeo rastvarati moje usne, bila sam već tad na sedmom nebu. Onu hladnoću koju je pravio vjetar i kiša sam zaboravila, osjetila sam toplinu koja dolazi sa svih strana.

Orlando mi je postupno svoj slatki jezik gurao sve više među moje usne, nije mi bilo baš najjasnije kamo jezik mora završiti, nekako sam se prepustila njemu i polagano opustila usta. On je sve snažnije i hrabrije ljubio moje usne a svojom muškom upornošću svaki put je uvlačio sve više taj nježni jezik u moja usta. Nekako mi je taj novi osjećaj godio iako mi se činio jako perverznim.

Iz meni nepoznatih razloga nisam se suprostavila kao dosad svim muškarcima, nego sam popuštala na svaki njegov novi pokret. Ljubili smo se skoro cijeli sat, a kišica je prestala, pa onako zagrljeni smo krenuli put auta. Odvezao me ispred kuće.

Tu mu nisam dozvolila da me poljubi u usta nego kao i svaku dotadašnju večer samo na obraz.



Post je objavljen 16.08.2009. u 00:39 sati.