Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/brzkoshiba

Marketing

Svega pomalo

Uf...Gdje početi? Pa najbolje redom. U ponedjeljak sam obavio vrlo dobar o-trening. Sprint izohipse. Staza koju mi je Vinka dala je bila nešto duža od 2,5 km sa 125 metara visinske (prebrojano na kraju treninga). Prvo sam se zagrijao cca 3 km, malo istegnuo i krenuo. Kakva je to pržiona za srce i dušu na kraju svega ispala! Vrijeme od 19:51 se možda i ne čini bajno, ali sama činjenica da sam puls uspio natjerati na 201 otkucaj maksimalno bang govori sama za sebe. Još sam uspio nakupiti oko 1:30 minute greške, i to na KT3 oko 30 sekundi kada sam se malo prejako zaletio na detalj pa sam ga prošao, i od zadnje do cilja bang kada nisam dobro pročitao kartu. Ako ovako otrčim na WOC-u, tj. da dam apsolutno sve od sebe, biti ću zadovoljan. Naravno, ako smanjim greške na minimalu. Nakon toga oko 3,5 km rastrčavanja i istezanje. Sve u svemu, relativno sam zadovoljan treningom. Budem i kartu stavio ovih dana. U utorak - banana. Nula bodova. A jučer smo Maja i ja skoknuli do kompića s posla u Krapinu. Točnije Veliku Ves. Dok su trudne žene ostale kod kuće klafrati i pripremati nam palačinke, mi smo se zaputili biciklima prema Podgori, usput pokupivši još jednog člana našeg malog tima. Naime, Zvonko (kolega s posla) i Kiki (njegov frend) planiraju idući vikend osvojiti Triglav, pa sam ih išao malo fizički izmrcvariti da vide da li su uopće spremni za tako nešto zubo. Jedino mi nije jasno zašto mi nikad, ali stvarno nikad, nisu dali da ja idem prvi i nabijam temponut. Sve u svemu, dečki su rekli da se nikad nisu brže popeli na Strahinjčicu, a na kraju su dodatno nadrapali jer sam na povratku biciklima ja vodio. Vele da su imali osjećaj kao da non-stop sprintaju. Stvarno ne znam zašto zubo. Za nagradu nakon 2,5 sata žestokog tempa - palačinke i Pan. 2 komada. Ne palačinki.
A onda po povratku kući (oko 23 sata) ponovno slijedi nesanica. Prvo su me komarci živcirali sve u 16, pa sam se vrtio nekoliko sati kao odojak, pa je Maja išla na WC.... Zadnji put kada sam pogledao na sat bilo je 2:30 i još nisam spavao. I tu pada ona teorija kada popijem koju pivicu da spava kao beba. Nažalost.
Još je 9 dana ostalo do WOC-a, plan je još par o-treninga i laganini rastrčavanja. Kaj se napravilo - napravilo se. Čuvajte se, pazite se.
Kissy - kissy

Post je objavljen 06.08.2009. u 06:54 sati.