Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kamena-kucica-na-skoju

Marketing

Zašto blog?


wave Blog, za koji sam se dosta dvoumila da li da ga napravim ili ne, trebao bi, prvenstveno, zadovoljiti moju potrebu da zapišem mnoge informacije i saznanja, koje sam stekla kroz dugi niz godina, uz puno truda i dosta uloženog vremena, a ujedno da iznesem i svoje stavove i razmišljanja o temama kojima se blog bavi. Zaključila sam da bi bilo šteta da sve to ostane samo u mojoj glavi. Što bi rekli naši stari: "Ča je notano, nije zaudobljeno", ili... "Riči se izgubidu, a sinjano ostaje za vazda", a za one koji ne razumiju ni jedno ni drugo... "Što je zapisano nije zaboravljeno"...

Drugi je razlog, ništa manje važan, želja da pomognem u okviru svojih mogućnosti, da razmijenim iskustva i sakupljena znanja, da čujem mišljenja iz drugog ili drugačijeg kuta, da podijelimo riječ na riječ. Komentari su, stoga, više nego dobrodošli, pa bili oni "za" ili "protiv"... važno je samo, da su dobronamjerni.

Sam blog, kao što mu i opis govori, obuhvaća dosta veliki raspon i godina i tema, od predaka preko diobe do uknjižbe. Zadnja tema, obnova, za sada je još samo san i velika želja sa neizvjesnim ishodom, ali se pomalo raspitujem, pa ćemo vidjeti da li će se, i što od svega toga, u konačnici i zbiti.

U svakom slučaju, budemo li živi i zdravi, družit' ćemo se još dugo... yes...




Post je objavljen 02.08.2009. u 10:24 sati.