Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/milemylo

Marketing

8 SATI SNA - BILO BI ČUDO DA NIJE ZA PLAKAT

Ja sam hiperaktivan muškarac, koji nikad nema mira i mora stalno nešto raditi! To mi je u genima, jednostavno ne mogu mirno sjediti i promatrati svijet kako se okreće! Ne, ja ga moram još jače zavrtjeti! Čak sam se i rodio mjesec dana prerano jer mi dosadilo više sjedit ( ležat - ipak sam ja dijelom crnogorac ) u maminom trbuhu i ne radit ništa!
U prosjeku spavam oko 4 sata, već 16 godina, otkako sam krenuo u prvi razred srednje škole. Moj se organizam već navikao na tu proceduru, i nema šanse da spavam duže od eventualno 5 sati. Znam, da bi neki rekli da je to malo sna, osobito ako si cijeli dan za laptopom, i crpiš ideje za knjige - naprežeš mozak! To uistinu zna biti zamorno. No ja jednostavno ne mogu spavati duže. Doduše, dogodi se da ne spavam više od 3 sata u tri dana, pa onda 4 dan spavam 6 sati, ali rijetki su trenuci kad spavam normalnih 8 sati.
Al eto, taj rijetki trenutak desio se danas! Otišao spavat u 03:00 poslije ponoći i eto probudio se u 10:35! Punih 7,5 sati!
Sad se neki od vas smiju, jer eto dokaza da i ja mogu spavati dugo! Ali ima razlog zašto sam ja spavao tako dugo!
Naime ja sam se prepirao sa svojom Penny oko razloga postojanja čovjeka na Zemlji! Ne sjećam se točno svake riječi ali bilo je žestoko. Inače nemam ništa protiv snova, i volim kad se ujutro sjetim koji sam san sanjao, i smijem se kakav je zbrkan san bio. Ali sanjati da raspravljam o smislu postojanja ljudi, to je katastrofa! Od toliko divnih stvari koje mogu sanjati ( dobitak na lotu, glavni jack pot na lotu, veliki iznos na lotu, itd... ), ja sanjam filozofske snove, u kojima se svađam sa dragim ljudima! I baš taj san mora trajati 7.5 sati!!
Koja je to ironija! Ne spavam duže od 5 sati mada ponekad poželim da spavam duže, i onda kad se to dogodi i spavam duže, jedva čekam da se probudim!
Znam da smo već ustanovili da ja nisam normalna osoba, te da me furaju neki filmovi, ali postoje stvari koje i meni idu na živce! A to je sjednica sabora i osmosatno svađanje sa frendicom! Bože me sačuvaj!
Odsad ću gledat da navinem budilicu da me budi nakon 5 sati, kako ne bih ponovno svađao se sa prijateljima!
8 sati sna - bilo bi čudo da nije za plakat...

Post je objavljen 29.07.2009. u 11:02 sati.