Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kissmazoretkinje

Marketing

********* OTVARANJE VISOČKOG LJETA *******

Evo ide konačno novi post i nove slikice.
Nastup u Visokom bio je fenomenalan, zabave nije nedostajalo. Krenuli smo oko pola 8 za Visoko, nastup je počeo oko pola 9. Odradili smo defile kroz grad, gdje nas je pratilo mnoštvo okupljenih gledatelja, koji su sa oduševljenjem pratili svaki naš korak. Nakon defilea, stiglo se do glavne pozornice, gdje smo uz pratnju limene glazbe otplesale i koreografiju te na taj način obilježile početak kulturne manifestacije "Visočko ljeto 2009 ". Organizatori su bili i više nego oduševljeni našim nastupom, što nam je jako drago. Nastupale su seniorke i juniorke u sasvim izmjenjenim formacijama, jer mnoge cure nisu mogle nastupati. Dovoljno govori i činjenica da su Maja i Ana ušle u odoru :))))
Nakon odrađenog nastupa, osvježile smo se pićem, no tada je došao pjevač Armin Muzaferija pa su ga naše cure opsjedale sa fotografisanjem, svaka čast pa je izdržao sve.
Zbog velikog broja pojedinačnih slika javite mi se na mail pa ću vam poslati te slike, jednostavno sve nisam mogla staviti
Sa nama je i išla kadetkinja Dragica, (išla je jer su ostale kadetkinje izrazile želju da ostanu u gradu). Veliku pusu joj šaljemooo. Uživajte u slikicama:



*************************

Danas smo dobile poziv od Čapljinskih mažoretkinja, odnosno od njihove Turističke zajednice da sudjelujemo na ovogodišnjem ljetnom karnevalu. Povodom dogovora i treniranja za taj nastup TRENING ĆE SE ODRŽATI U PONEDJELJAK 03.08.2009 GODINE SA POČETKOM U 18 H. Ovo važi za juniorke i seniorke!!!!!!!

I za kraj slika trenerica Kiseljačkih mažoretkinja u odori :)




Post je objavljen 28.07.2009. u 22:55 sati.