Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cocktailbridge

Marketing

Ljetne novosti

Odredili smo datume klupskih aktivnosti koje možete pogledati na kalendaru. Dubrovnik Open će se održati od 5.3.2010 do 7.3.2010. Kontaktirao sam Mercian Travel i saznao da oni planiraju doći u hotel Argentinu ako budu imali dovoljan booking. Očekujem da će grupa doći jer nema EBU kongresa sa četrdeset stolova u Dubrovniku tri mjeseca prije.

Na stranici saveza možete naći zapisnike sa Izvršnog odbora HBS-a. Pozdravljam ovu praksu jer možemo vidjeti o čemu se raspravlja i pratiti kako se provode zaključci. Izvršni odbor je sad neaktivan, čeka se skupština u rujnu sa izborom novog predsjednika.

Krenuli smo sa osnivanjem škole bridža - udruge koja bi se bavila isključivo promocijom bridža, tečajevima i školskim natjecanjima. Predali smo papire za registraciju u županijski ured državne uprave i čekamo odobrenje. Ubrzo.

Radelja me kontaktirao da složim tečaj za klupske suce. Tko su kandidati? Vas dvojica koji čitate blog. Napravio sam koncept sa četiri predavanja:

- Organizacija i raspoređivanje bridž sjednice (kretanja za tim, par i individualac, kako primiti par koji kasni, što se radi kad par sjedne za krivi stol itd.)
- Tehničke presude (uzimanje krivog borda, nedostatni licit, renons, atak sa krive strane, krivi klejm)
- Presude prosudbe (procjena štete, nedozvoljena informacija, otezanje)
- Obračun turnira (računanje na različite načine i rješavanje pojedinih problema)

Javite mi se da se dogovorimo kad kome paše da to odradimo. Prijedlog kraj kolovoza ili početak rujna viked u Dubrovniku. A možemo i na Kalamotu, Lopud...

Zaostali meč između Platana (Čubela) i Vitezova (M.Jančić) je odigran prošli petak u Župi. Vitezovi su pobijedili 25:3 (99:34).Tako tablica sada izgleda:

1. Vitezovi (M.Jančić) 50 (+116)
2. Marineri (C.Kalauz) 35 (+95)
3. Busovina (Jemo) 35 (+26)
4. Terminatori (Čeović) 31 (+1)
5. Platani (Čubela) 23 (-37)
6. Tref (Kravarević) 21 (-52)
7. Šagajaga (F.Jančić) 12 (-111)

Post je objavljen 28.07.2009. u 09:58 sati.