Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/sportski-zaljubljenik

Marketing

Zdravko Mamić ponovno plete mrežu oko Anasa Sharbinija!

Sinoć, nakon što su braća Sharbini nokautirali i sa šest pogodaka zaustavili Lokomotivu te tako još jednom pokazali, pogotovo mlađi Anas, o kakvim se igračima radi, izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić, koji je zajedno s bratom Zoranom uživo gledao visoku pobjedu Rijeke, u razgovoru s novinarima opet se dotakao Anasa Sharbinija.

Tako je Mamić govorio o cirkusu i hororu koji se događa s veznjakom kluba s Kantride, a vrlo vjerojatno je na taj način želio prebaciti priču s vrlo važnog i zanimljivog detalja. A priča ide ovako. Još početkom ljeta, kada se nadugo i naširoko pričalo o milijunskom transferu mlađeg Sharbinija, alfa i omega maksimirskog kluba novinarima se jadao kako bi on odmah doveo igrača Rijeke, ali da je odšteta previsoka.

I dok su svi oni koji u nogometu nešto znače danima i tjednima pričali o toj temi, Mamić je zagonetno šutio. Koliko god bio zadovoljan Sammirom i Moralesom, koji je u sezonu ušao maestralno, kao da ga je svinjska gripa dobro prodrmala, prvi čovjek Dinama „zaljubljen“ je u Anasa,. Htio to priznati ili ne. A imati takvog igrača u vlastitoj svlačionici više je nego dobro. Premda je Jurčić samo prije nekoliko tjedana govorio kako je Brazilac Sammir za Rijekinog igrača „space shutlle“, ni njemu ne bi bilo krivo da mu gazda stavi na raspolaganje Sharbinija.

Sada je odšteta koju traže na Kantridi puno manja, zainteresiranih je svakim danom sve manje i manje i čini se da bi se mogao dogoditi, do prije nekoliko tjedana, nemoguć scenarij. Bio bi to transfer koji bi jako uzdrmao ionako načetu Rijeku, ali bi, s druge strane, Dinamo još više pojačao. Zanimljivi dani su, u svakom slučaju, pred nama...

Post je objavljen 27.07.2009. u 11:49 sati.